02-22-2006, 09:07
|
|
Acemi
|
|
|
|
Saçkiran ve Saç dökülmesi
Alıntı:
İkidünyalı´isimli üyeden Alıntı
MerhabalarYaşım 33 evli ve bir kız babasıyım sitenizi Allah'n yönlendirmesi ile bulduğuma inanıyorum bildiğiniz gibi Allah derdi verdiği gibi gerek dağlarda depo ettiği bitkiler gerekse doktorlar vesilesiyle insanlara şifa sunuyor hasta olmasaydık acizliğimizin farkına varamaz Rabbimizinde kusursuz olduğunu anlayamaz ona belkide yalvarmazdık yaklaşık 6 yıldan beri vucudumun belli yerlerinde kaşıntılar olmakta belkide 6-7 kez doktora gittim bana krem veriyorlar bu kaşıntılar belirli süre iyileşme gösteriyor yeniden çıkıyorlar bununla beraber bir süre sonra sakalımda sakal kran baş gösterdi önce bir doktora gittim bana ultralan tavsiye etttiler onu kullandım sonuç alamadım daha sonra iğne tedavisi gördüm başka arkadaşlar iğne tedavisinden sonuç almışlardı ben tam alamadım daha sonra berber tanıdığımız vardı orda sakalımı kanatıp sirke ruhu sürdüler çok acı çekmiştim hangisi tam sonuç verdi bilemiyorum ama sağ tarafımda kapanan bölüm bu sefer sola sıçrama yaptı bir süre sonra saçımda yamalar gözkmeye başladı ultralan kullanmaya devam ediyorum orası kapandıktan sonra bu sefer saçımın başk bölümünde yama baş gösterdi
son ahvali söyleyeyim vucudumda kaşıntılar gitmedi ,saçımda saç kran tabir edilen yarım parmak büyüklüğünde bir yama var buda bir hafta önce başladı bununla beraber eskiden gür olan saçlarım büyük orantıda döküldü ve halen devam etmekte bunlardan dolayı hiç üzülmüyorum çünkü kadere inanan insanlardan birisiyim saçları veren Allah dökmesinide bilir
bu vesileyle Allahın yaratmış olduğu imkanlardan yayarlanmak için sizlerdne yardım istiyorum tedavi konusunda ufak bir bilgi verirseniz sevinirim sizin uygulayacağınız ilaçlardan ne orantıda bir fayda sağlayabilirim teşekkürler
|
Saç kıranın sebebi bağışıklık sisteminin zayıflaması nedeniyle bakteri ve mantarlarla mücadele edemiyecek duruma gelmiş olmasıdır.SAÇLARI BESLEYEN SAÇ KÖKÜ, saç köküne yeterince vitamin mineral, enzim vs. akabilmesi ve bağışıklık sisteminin mikropları yok edebilmesi için kılcal damarların optimum seviyede olması gerekir.Artı mide bağırsaklarda bakteri ve mantarlar sürekli toksik madde üretirse bu toksik maddeler kana geçer.Karaciğer bu toksik maddeleri arıtamazsa saç kıranla mücadele edemez zamanla bütün organlar yağlanır artık ve toksik maddeler atılamaz (curuf) ve saç kıran sürekli büyür bu nedenle harici olarak yapılan tedavi yönetemeleri olumlu cevap vermez verse de bu olumlu gelişme kalıcı olmaz.Mide ve bağırsaklar tedavi edilmediklce saç kıranla başa çıkamazsınız.Çünkü bağışıklık sisteminin % 85'i bağırsaklardadır..Bütün organlarda curuf çoğalır ve bağışıklık sistemi çöker.Saçkırana sebep olan mantar ve bakterileri bağışıklık sistemi birşey yapamaz ve saç kıran yavaş yavaş yayılır.Gökçek İksir ve Gökçek Tonik kullanmanız gerekir.
Konu igokcek tarafından (05-09-2008 Saat 07:44 ) değiştirilmiştir..
|