Konu: Kanser
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 03-31-2006, 03:30
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Kanser

Alıntı:
evin54´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Ibrahım Gokcek,
Anneme ikiyıl önce meme kanseri teşhisi kondu.
Yaşı 81 olduğundan kemoterapı vermediler. Ostojen hormonunu baskılayan bir ilaç verdiler. Fakat bu ilaç etkili olmadı ve hastalık ıerlemeye devam ederek,önce koltuk altına sonra boyundakı lenf bezlerine metastas yaptı.
Bunun uzerine kemoterapıye başlandı.Tam üç çeşit ilaç denendi bir turlu cevap alınamadı ve kıstler buyumeye, annem de zayıflamaya devam etti. Kemoterapı annemin midesini bulandırıyor yemek yiyemiyor ve halsız kaldığından devamlı yatıyordu.
Sonra gökçek iksirle tanıstık. İbrahim bey bize, iksirle beraber kanser çayı ve çörek otu yağını tavsiye etti.
Bu tedavi daha ilk ayda etkisini gösterdi.Annemin bulantıları geçti,iştahı ve enerjısı arttı. Kılo almaya başadı ve en sonunda kıstler de küçülmeye başladı...
Sanıyorum, annemin kılcal damarları yaşından dolayı tıkalıydı ve ilçlar tum hucrelere ulaşmıyordu. İbrahim beyin başta iksir olmak uzere uyguladıgı urunler annemın kılcal damarlarının açılmasını ve uygulanan ilaçların tum hucrelere ulaşmasını sağladı.
İbrahim beye cok teşekkür ediyoruz.
Sevgiler...
evin54@hotmail.com evin54@hotmail.com
Evin hanım annenizin sağlığında ki güzel gelişmelerden dolayı çok mutlu oldum, yazdığınız için teşekkürler.Çok hasta ve hasta yakını yazı yazmıyor.Yazsaalr bir site daha olur böyle.

Alıntı:
sevgi51´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Ankaradan Sevgi annem kanser bağırsak kanseri nedeniyle 2 defa kemoterpi gördü ve çok güçsüz kaldı.Yemeden içmeden kesildi ve bağışıklık sistemi çöktü.İnternetten araştırma yaparken ibrahim beyi buldum ve ondan Gökçek İksir, kanser çayı ve çörekotu yağı aldık.Kanser çayı çok acı olduğundan annem onu içemedi.Ama iksir ve çörekotu yağı ve bala devam etti.Gökçek İksirine başladıktan sonra iştahı düzeldi, yemesi içmesi normalleşti.Şimdi daha dinç ve sağlıklı biz artık kemoterapi yaptırmak istemiyoruz ve sadece Gökçek İksiri ile tedaviye devam etmek istiyoruz.Gökçek İksire başlıyalı 3 ay oldu çok şükür annemin durumu iyi.Kemoterapinin yan etkilerini Gökçek İksir ortadan kaldırdı.Şimdi kan değerleri çok iyi ve sağlı yerinde, keşke kemoterapiye başlamadan Gökçek İksire başlasaydık.Annemde bu kadar acı çekmezdi.İbrahim beyi arada bir aradık bilgi verdik ve danıştık.Bize her zaman yardımcı oldu ve zaman ayrıdı Allah ondan razı olsun.
Sevgi hanım annenizin kısa sürede iyileşmesine çok sevindim.

Alıntı:
Eşim ... yaşında, 27/09/2005 tarihinde şiddetli sırt ağrısı nedeni ile hastaneye kaldırıldı ve yapılan tetkik ve incelemeler sonucun da
C18 METASTATİK KOLON CA kesin tanısı kondu. bu sıkıntılar ortaya konmadan önce 15 yıllık ülsaratif kolon hastasıydı. .... da oturuyoruz ve .... Üniversitesi onkoloklarının gözetiminde tedavi oluyor.

omurgasında bulunan ve kritik noktalardaki tümorlerine radyoterapi gördü ve halen 5Fu ve Lencovorin isimli ilaçların içerdiği haftada bir 6 hafta bir kür süren kemoterapi tedavisi görmekteyken en son bağırsaklarında tıkanıklık nedeni ile acil olarak 24.03.2006 tarihinde bir bağırsak ameliyatı oldu. Bu ameliyatta alınan biyopsiler sonucunda Taşlı yüzük hücreli Karsinom içeren hücrelerde tespit edildi. Ameliyat iyleşiminden sonra tedavisine kamptu isimli bir ilaç ile devam edilecek.

Sizin arşivinizde veya halen tedavi gören eşimin hastalığı gibi hastanız varmı? Noni yi kullanıp olumlu sonuç alan hastanız bulunmaktamı?
noni yi bize doktorumuz önerdi sipariş vereceğiz ama takdir edersiniz ki şu anda bir araştırma içerisindeyiz. kısa zamanda bana dönüş yapabilirseniz çok sevineceğim. Türkiyeye siparişleriniz ne kadar sürede ulaşıyor ? bu konuda da bilgi rica ediyorum. şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar
Alıntı:
sevda38´isimli üyeden Alıntı
Tiroid bezesinde kötü huylu nodül nedeniyle amaliyat olmam gerekiyordu. Tiroid bezemde doktorların yaptığı bir dizi araştırma sonuçu kötü huylu 2 cm çapında bir nodül olduğu ve amaliyat edilmesi gerektiği söylendi. Bende mecburen bunu kabul ettim, fakat amaliyattan çok korktuğum dan oğlum benim için internetten araştıma yapmış bana anne amaliyattan önce birde alternatif tıpa bakalım dedi. Fakat orada da o kadar şarlatan varki insanın inanası gelmiyor. Kimin doğru kimin yanlış olduğu bilinmiyor. Oğlum anne ibrahim beyin sitesinde çok bilgi var Almanya'da bu konuda çok araştırma yapmış ve Gökçek İksir diye bir buluşu varmış onu denyelim dedi. Bende olur amaliyata 6 hafta var bir bakalım dedim. Oğlum bir şişe Gökçek iKSİR siparişi vermiş bile ve aldım kulandım. Amaliyat günü amaliyat öncesi doktorum muayene etti. Ben burada bir nodül göremiyorum. Ne oldu bu nodüle dedi. Ben korkumdan söylemedim. Doktorum ben birşey anlamadım. AMALİYATA GEREK YOK GİDEBİLİRSİNİZ DEDİ.

Alıntı:
abdulcabar´isimli üyeden Alıntı
12 Yaşındaki kızım Handan Ankara da lösemiden kemoterapi gördü, iyileşti dediler. Aradan 6 ay geçti kızım yeniden kötüleşmeye başladı. Alternatif tıpta bir şey var mı diye araştırdım doğal tedavi sitesini gördüm ve İbrahim beyi aradım. O da Rize de Mehmet beyin kızının da aynı problemi yaşadığını ve hatta çok daha ağır hasta olduğunu söyledi. Mehmet beyi aradım kızının Üniversite kliniğinde kemoterapi gördüğünü ve bu sürecin çok ağır geçtiğini ve kızının saçlarını tamamen kaybetini bir şey yiyip içemediğini ve de aynı anda tifo ya yakaladığını söyledi. Kızının bağırsakları tifo nedeniyle yapışmış ve iki defa bağırsak amaliyatı olmuş bu seferde bağırsakları çalışmaz olmuş. Gökçek İksiri kulandık tan sonra Kızının bağırsakları bir hafta içinde yeniden çalışmaya başlamış. Torbaya bağlı olan bağırsakları üç ay sonra amaliyatla içeri alınmış ve kızının saçları yeniden gelmiş ve sağlığı tamamen düzelmiş.

Mehmet beyin bu sözleri karşısında ben hemen iksir siparişi verdim. Kızıma düzenli olarak günde 5 defa 2 yemek kaşığı iksir ve günde 1 litre Gökçek Kan çayı verdik. İzmirde son yapılan tahlillerde hiçbir rahatsızlığı kalmadı ve tamamen iyileşti dediler. Ama ben yinede kızıma 3 ay daha iksir kürü yapmayı düşünüyorum. Bu arada İbrahim beyle çok sık görüştüm sürekli ondan bilgi aldım. Hatta kendi sık sık aradı gelişmeleri sordu. Almanya da iken beni arayıp gelişmeleri sorması bilgi alamsı ve bizimle ilgilenmesi örnek bir davranış. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Allahıma şükürler olsun artık kızımın yüzü morarmıyor ve gayet sağlıklı.
Ece Hanım Sevda hanımın tiroid bezesindeki kötü huylu nodül ve Lösemili olan Abdul cabar beyin kızı iyileşmişlerdir. Abdul Cabar beyin kızı daha önce kemo terapi ile tedavi olmuş ve 6 ay sonra yeniden kötüleşmişti.

Benim koltuk altlarımda yumurta büyüklüğünde ve ceviz büyüklüğünde bezeler vardı ve midemdede yumruk büyüklüğünde şişlik vardı 22 senedir ülserdim bitkilerle tedavi olmak istedim hamdolsun başardım.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet

Konu igokcek tarafından (05-31-2008 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir..