Faranjit, boğaz iltihaplanması
Alıntı:
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Sonntag, 18. Februar 2007 23:09
Betreff: Re: dilimde 4-5 yıldır beyaz paslanma oluşuyor
İbrahim Bey,merhaba!
Bildiğiniz gibi,dilimde çok yoğun ve temizlememe rağmen her gün tekrar eden
pas,ağızda kuruluk,devamlı acı bir tat hissi vardı.Üçüncü Gökçek tonik şişesi bitmek üzere.Günde üç defa normalden biraz büyük olan su bardaklarını tam doldurarak kullanıyorum.Bir haftadan beri dilimdeki paslanmada azalma, vücudda ve metabolizmada rahatlama gözlemlemekteydim. Bu akşam temizlemediğim halde dilim tertemiz hiç bir pas yok.Ağızda acılık, kuruluk hiç kalmadı.Bir de genelde kaslarımda genel bir yorgunluk,spor öncesi ve sonrası yorgunluk vardı.Son bir haftadır kaslarımın kasılma, çalışma isteği,kuvveti ve kapasitesi tahminen %25 arttı.Sindirim sistemim çok kötü idi,şu anda sonuçlar çok olumlu ve şaşırmamak mümkün değil.Size teşekkür ederim...Aydin
|
Sizin adınıza çok sevindim, bağırsaklardaki mantarların tam olarak temizlenmesi için belki 1-2 hafta daha devam etmekte fayda var, çünkü bağırsaklar 350 metrekare olup nokta kadar alanda mantar kalsa yine çoğalabilir. Bu nedenle tamamen kurtulmanız için biraz daha devam etmekte fayda var.
Alıntı:
|
Settar´isimli üyeden Alıntı
Uzun süren Gökcek Tedavilerden sonra , farkinda oldugum bir konu agiz ici Mukozasina ve dil üzerinde ve ayrica Bogazda biriken Mantarlar. Bu kendisi Agizda yanma ile belli eder, ve zamanla agiz florasini bozarak enfeksiyonlara ve agiz ici mukozasinda iltihaplanmalara neden olur. Agizda, damakda ve bogazda kasintilar yine mantarladan olabilmektedir. Yani bir tür Allerji.
|
Alıntı:
|
Settar´isimli üyeden Alıntı
Gecen sene Angindan sonra kullandigim Antibiotikler sonucunda dilimde ve bogazimda Mantarlar meydana gelmis ve bunlar doku icerisine iyice yerlesmisti. Sürekli dilde ve agiz icerisinde ayrica arasira bogazda yanma ve kasintilar meydana geliyordu. Bir tür bela , sabah uyandigimda her seferinde dilimin üzerinde mantarlar yine cogalmis ve dilim iyice iltihaplanmis olarak güne basliyordum. Agiz ve bogaz bölgesi ayni Bagirsaklar gibi özellikle Mantarlarin rahat ettigi bölgedir. Sicaklik, Besin, Seker, bolca mevcut. Mantarlarin bir özelligi de ne sogukdan ne de sicaktdan etkilenmiyorlar. Bu durum ayrica sürekli Bogaz alti lenf bezlerini ve Bademcikleri sürekli yormaktadir.
Ibrahim beyin tavsiyesi üzerine alti hafta boyunca günde üc veya dört defa olmak üzere tavisye ettigi Damlama ile dilimi ,agiz ici mukozasini temizledim ve ayrica bununla garagara ettim. Ve Gece Yatmazdan evvel bunu tekrarladim. Sonra Temizledigim bölgeye Papatya kremi sürdüm .Papatya kremi dil ve agizdaki iltihaplarin iyilesmesine yardimci oldu. Ayrica bunun yaninda Gökcek iksiri sayesinde ince bagirsak ve midede Cogalan Mantarlar gectiginden dolayi Dilmdeki Mantarlar ve Acimsi tad iyilesti. Ve Dolayisiyla Bogazimdada biriken Mantar Kolonileri Gökcek iksiri sayesinde kayiboldular.
Doktorlar Agiz ici mantarlarinda genelde Nystatin Suspensionu verirler ancak bu ilac zayif gelir. Bende Nystatin kullandim , ancak gecici olarak fayda etti ,sonra mantarlar tekrar meydana geldi.
Suan Allaha sükür Dertlerimden birtanesi olan Agiz ve dil yanmasindan yani Agiz ici Mantarlarindan kurtuldum. Ancak Dikkat ettigim konu Mantarlarin ihtiyaci olan besinleri onlara vermedim. Yani Gökcek Diyet.
Tecrübem sudur:
Arasira da olsa Disetlerini , Dilin üzerini ve Agiz Mukozasini
Temizlemekde yarar var. Ancak Dili temizlerken biraz dikkat etmek gerekir. Cünkü dil üzeri cok hassasdir. Ve Gökcek iskrinin Etkilerini bu konuda unutmamak gerekir.
Saygilarimla
|
Antibiyotikler ağız-, yutak-, boğaz-, ve bağırsak mukazası alınan atibiyotiklerle sürekli tahriş ve tahrip olmaktadır. Boğaz ve bağırsak florası bozulmaktadır. Boğaz ve bağırsaklardaki katrilyonlarca faydalı bakteriyi yok eder. Sonra ne olur? Sonra faydalı bakterilerin boşaltığı alan mantarlar ve zarlı bakteriler yerleşir. Ve böylece tedavi olmanız imkansızlaşır. Ne deneseniz fayda etmez. Bağırsaklar yerleşen mantar kısa sürede ağızdan anüse kadar vede akçiğer yerleşir. Tedavisi imkansızlaşır. Mantarlara sıcak soğuk kuru nemli vs etki etmez. Mantarları Gökçek Tonik, Gökçek İksir ve Gökçek Mantar çayı ile tedavi etmek mümkündür. Başka türlü tedavisi mümkün değildir. Peynir yerseniz aşırı mineral kayıbınba sebep olur. http://www.bitkiseltedavi.com/defaul...sayfa=etpeynir Mineral yetersizliği vitamin, enzim ve protein yetersizliği demektir, çünkü enzim, vitamin ve protein yapımında kulanılacak mineral azalmıştır. http://www.gokcekaktar.com/default.asp?sayfa=siparis
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (05-30-2008 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir..
|