05-03-2006, 18:37
|
|
Administrator
|
|
|
|
Glukom olduğumu öğrendim
Merhaba.
İbrahim bey sitenizi şifalı bitkiler araştırırken gördüm ve inceledim.
Alıntı:
Ben yaklaşık 6 ay önce gözlerimde 2 numara civarı miyopi vardı ve lazer ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası kontrollerde sol gözüm iyi görüyor fakat sağ göz biraz bulanık görüyordu. Doktorum daha o gözün tam iyileşmemiş olabileceğini onun için bulanık görüyor olabileceğimi söyledi. Her neyse sonra sağ gözümde glukom olduğunu tesbit ettiler ve yüksek olan göz tansiyonununda geçici miyopiye neden olduğunu bu bulanıklığında bu durumdan kaynaklandığını söylediler. Cosopt isimli bir damla verdiler ve kullanmaya başladım damla tansiyonu düşürdü ve görmem arttı.Sonra sol gözümde de göz tansiyonu yüksek çıkmaya başladı ve damlayı sol gözüme de kullanmaya başladım.
Çok fazla kafam ağrıdığı vakit bir tane ağrı kesici haricinde ilaç kullanmayan biriyim.Hastalandığım pek fazla olmaz.Bağışıklık sistemim kuvvetlidir.Ve bitkilerin gerçek şifa kaynağı olduğu inancındayım.Doktorum ise göz tansiyonu için sadece damlalar ve tıbbi yöntemler haricinde bir yol olmadığını söylüyor.Ben buna inanmıyorum çünkü ameliyat sonrasında gözlerimde görülen bu duruma neden olabilecek etmenler bende yoktu.
Çünkü 23 yaşındayım ailemde daha önce bu hastalığın görüldüğünü hiç duymadım yüksek miyopim yoktu gözlerimde derin bir yaralanma olmadı. her neyse ne olduysa ameliyat sonrasında ki ters bir durumdan kaynaklandı.Doktorlar ise lazer ameliyatı sonrasında böyle bir durumun görülme ihtimalinin çok düşük olduğunu söylüyorlar ve tam olarak şundan olmuştur diyemiyorlar.
Sitenizde glukomla alakalı Y.Merini diye bir bitkiden söz etmişsiniz bu bitkinin başka bir adı varmıdır, nasıl temin edebilirim ve göz tansiyonu için başka kullanabileceğim şifalı bitkiler var mıdır bunun hakkında sizden yardım istiyorum.Birde yapılan bir ameliyat sonrasında vücudun kendini daha kolay toplayabilmesi için kullanılan bitkiler nelerdir yardımcı olursanız çok sevinip size dua edeceğim.
|
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (05-30-2008 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir..
|