Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 05-04-2006, 14:13
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Böbrek yetmezliği, böbrek iltihaplanması

Alıntı:
sehzadem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızımın bu kadar ağır sıkıntıları içinde diğer kız çocugumda yaklaşık 4 yıldır süregelen kronik idrar yolları hastalıgı ile de mücadele etmek zorunda kaldım o dönemler.Bu yaşadıgım süreci de anlatmam gerektiğine inanıyorum.
Yaklaşık 4 yıl boyunca sürekli kültürde e.coli üremekteydi ve yapılan kültür antibiyograma bakılarak sürekli antibiyotik öneriliyordu kızıma.En son yapılan kültürlerde e.coli ye direnç gelişmişti ve sadece amikozit türevi antibiyotiklere duyarlı görülmüştü.Diğer tüm suşlara karşı direnç geliştirmesi bizide korkutmuştu.Bu dönemlerde hem diğer kızımla mücadele ediyor hemde idrar yollarından muzdarip kızımla uğraşıyordum.Bir çok bitkisel destek ürünü denedim.fakat en fazla 2 ay kadar enfeksiyon dönemini erteleyebildik bu anlamda uzun vadeli bir çözüm olmadı.Mesaneden böbreklere bir kaçış yoktu fakat yinede sürekli e .coli ürüyor bunu gayta ile kontamineye bağlıyorlardı ve malum tek çaresi antibiyotik kullanımıydı.Bu dönemlerde diğer kızıma kullanırken ibrahim hocayla görüşerek idrar yolları için de gökçek iksiri ve böbrek mesane çayı kullanmaya başladık.Bu çay içerisinde altınbaşak denilen bit bitkinin oldugunu söyledi ve çok etkili olacağına inandıgını söyledi hoca bize.Tedaviye iksir ve böbrek mesane çayıyla devam ettik bu süreçte yaklaşık 2 ay kadar sonra hastalık tekrar nüksetti moralim çok bozuldu kızımdan dolayı, ibrahim hoca bana bunun son sıçramalar oldugunu inş.düzeleceğini söyledi.biz iksir ve çaya yaklaşık 1 aydaha devam ettik.Yaklaşık 1 yıl önceydi bu.Şükür ki 1 yıldır diğer kızımda idrar yollarından bir daha muzdarip olmadı.Hala tekrarlayabilir korkusu içimde fakat şükürki yaklaşık 1 yıldır kızım antibiyotik iğnelerinden kurtuldu.
Muhakkaki her bünye aynı maddeyi aynı şekilde tolere etmeyebilir.Fakat bu yaşadıklarımdan sonra mevlaya şükrediyorum.en büyük endişem maddi hırsların insanların gözlerini karartmaları ve bu rüzgara kendilerini kaptırmaları.bu yüzden inş.ibrahim hoca bu yönde kişiliğinden ve kimliğinden taviz vermez ve ihtiyaç sahiplerine yardımlarına mevla rızası için devam eder.
Kızınızın sağlığına kavuşması beni sevindirdi. Bu mükemmel bir gelişme. Bizim çay harmanlarının birleşimindeki şifalı bitkiler klinik araştırmaları ile etkisi ispatlanmış şifalı bitkilerdir. Güveniniz için teşekkürler.

Alıntı:
Böbreklerin herbirinde takriben bir milyon nefron (süzgeç hücreler) bulunur ve bunların birçoğu biraraya gelerek kanallar oluştururlar, bunların oluşturduğu yumaklara glomerül denir. Glomerülün iltihaplanması (glomerülit) virüs hastalığı olup, böbrek hücrelerini tahripeder. Glomerülit akut ve kronik olmak üzere iki türü mevcuttur. İmmun sisteminin zayıflaması sonucu böbrekler zayıflar ve iltihaplar yayılır. Antikorlar böbreklerdeki virusları yoketmek için verdiği mücadelede başarısız olursa hücrelerin yapısı bozulur ve zamanla iflaseder. Bu doğal ilaçlarla tedavi edilebilir ve bunların başında Gökçek İksiri gelir. demişsiniz bende böbrek yetmezliği teşhisi tanısı kondu bana(dializede giriyorum) bu ürünü ben kullansam bana ne kadar faydası olur? hiç örnek iyileşmiş hasta varmı?şimdiden teşekkürler
Gökçek İksiri ve şifalı bitkilerden oluşan özel bir çay harmanı etkili olabilir ama, böbreklerinizin durumu ne durumda bu doğal ürünler tedavi edebilirmi bunu pek bilemiyorum. Yani tahribatın durumunu bilelim. Böbreklerinizi üşütmüş olabirlisiniz, prostatınız şişmiş olabilir, bunlar idrarı tutamamanıza sebep olur. Fakat sadece Altınbaşakotu kulanırsanız kaşıntı yapar, çünkü aşırı oranda iltihap çözülmesinme neden olur. Ve çözülen aşırı iltihap aynı hızla idrar yollları ile dışarı atılamadığından kaşıntıya sebep olur. Bu kaşıntı sonucu kabarcıklar oluğur. Bunu önlemek için özel bir çay harmanı gerekir. ben yıllar önce böbreklerimi üşütüm. Üroloji doktoruna gittim, önce teşhis dedi. İyede dayanamıyorum, çok ağrıyor dedim. Oda bekliyeceksin dedi. Ne kadar bekliyeceğim diye sonunca 15 gün sonra gel tahlil sonuçlarına göre ilaç yazarım dedi. Hitler zamanından kalma yaşlı doktor çok inatcı idi ve hiç dinlemeden kapıyı gösterdi. Doktordan çıkınca eczaneye gittim özel bir çay harmanı hazırlttım ve bunu 3-4 gün içince rahatszılıklarım geçti. Ama yinede üroloji doktoruna gittim problemin ne olduğunu öğrenmek için. Doktor üşütmüşsün sana antibiyotik yazacağım dedi ve günde kaç tane ve nasıl alacağımı anlatırken. Ben ona artık buna gerek yok şimdi böyle bir problemim yok dedim. Doktor neden dedi ve ben ona şifalı bitki çaylarından bahsetim Adam sen bu işi bilmeden böyle rast gele tatbik edersen zehirlenebilirisn dedi. Bende mesela nasıl olacak bu dediğimde bana Yüksük otunu anlatı ve çok zehirli dozajını ayarlıyamazsan zehirlenir ölürsün dedi. Bende ona zaten bunun D4 Tinküründen aşağısının satılmdığını ve iyi bir kalp ilaçı olduğunu söyledim. Baktiki ben konuşuyorum kim doktor sen mi ben mi dedi ve sinirlendi vede kapıyı gösterdi. Doktor beyin morali bozulmuştu haliyle akıl vermek istediği kişi ona akıl verince çok zoruna gitti. Bu enfeksiyon'dan sonra 9-10 idrar için 4-6 defa büyük defi hacet için tuvalette giderdim. Gökçek Böbrek-Mesane çayından sonra normale döndü. Gökçek Böbrek-Mesane çayı ve Gökçek İksiri vücudunuzdaki curufu (schlaken) temizler ve curuf içindeki bakteri, virüs ve mantarlar açıkta akldığından bağışıklık sistemi bu mikropları yokeder. Antibiyotik alırsanız bağırsak florası bozlur ve çok daha ağır rahatszılıklar ileride çıkar.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet

Konu igokcek tarafından (06-09-2008 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir..