Bağırsak MANTARLARI
Alıntı:
ahmet40´isimli üyeden Alıntı
Ben Ahmet 4-5 senedir gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç kalamadı kullandığım ilaçlar bir valiz dolusudur. İlaçların yanetkisinden halsiz ve dermansız kaldım ve böbreklerime sancılar giriyordu, üzerimde ağırlık ve kronik bir yorgunluk vardı. Yapacağım işleri düşünüyordum, fakat hiçbir iş yapacak güçüm yoktu. Akşama kadar yatıyordum ve akşam yine yatıyordum sabaha kadar, günde 19-20 saat yinede yorğundum. Bütün eklem yerlerim ağrıyordu. Devamlı bir yanıma yatamıyordum ağrılardan. Unutkanlık, asabiyet ve depresyon vardı.İbrahim beyin sitesini arkadaşlar görmüşler bana tavsiye ettiler, bende yanına gittim.Dilime baktı sende mantar var dedi.Doktorlar birşey yok diyorlar dedim, mantarı teşhis olanaksız, sadece belirtilerinden anlaşılır dedi ve bana Gökçek İksir ve Gökçek Tonik önerdi.Gökçek İksir ve Gökçek Toniki kullanmaya başladıktan 2 saat sonra etkisini görmeye başladım. Gökçek İksiri kullanmaya başladıktan sonra önce göğsümde sıkışma oluyordu nefesim açıldı. Şimdi kendimi çok dinç hissediyorum Allaha şükür ve artık çalışabiliyorum.
|
Ahmet bey yanıma geldi ve teşekkür etti, etkisinin hemen 2 saat sonra görülmeye başladığını vede bir hafta içinde yorğunluk ve dermansızlık kalmadığını söyledi vede işine başaladığını söyledi ve çok memun olduğunu anlatı burada bir saat sohbet ettik.Kronik yorğunluğun iki sebebi olabilir.Bir mide ve bağırsakalrda mantar var ise bu mantarlar şekeri (glikoz) toksik maddeye dönüştürür.Kana karışan toksik madde karaciğer ve diğer organlarda tahribat sebep olur ve kişide aşırı yorğunluğa sebep olur.İksincisi ise EBV virüsüdür.Bu virüsde bağışıklık sistemini yorduğundan kişide kronik yorğunluk ortaya çıkar.Mantara karşı Gökçek Tonik ve virüse karşı Gökçek İksir kullanınca rahatszılıklar geçer.
Alıntı:
Sayın İbrahim gökçek sizin bu iyi niyetli çalışmalarınızdan dolayı kutlarım
Size sorunlarımdan bahsedeceğim ve yardımlarınızı bekliyorum .
Uzun zaman önce başlıyan BAĞIRSAK GAZ sancılarım var idi bundan dolayı doktora gittim miğde endeskopisi , bağırsak film ve kolonoskopi yapıldı
Alınan sonuç kısaca şu miğdemde parazitler , galsirit ve reflü teşhisi bağırsagımda ise iç basül başlangıcı teşhisleri konuldu.
Burayakadar süreç normal işledi antibiyotik ve diğer ilaç tedavilerinden sonra miğdemin yanması iyileşti ama başta bağırsak gazı ,reflü ve iç basül başlangıcı diye tanımlanan rahatsızlıklarımda hiç düzelme olmadı tekrar tekrar doktora gittim değişen bir şey olmadı hatta başka bir doktor şöyle bir şey söyledi ya bildiğim kadarıyla senin iyileşmen lazım ama düzelme olmadı Bu olaydan sonra doktorlara inancım ve güvenim kalmadı .
Sizden ricam nasıl bitkisel tedavi uygulaya bilirim ve nerden , nasıl temin edebilrim ilgili yardımlarınızı bekliyorum
|
Alıntı:
obuzlu´isimli üyeden Alıntı
merhabalar
ben yaklaşık 6 yıldan beri karın şişligi , bağırsak gazları nedeniyle birçok hekime tedavi için gitmeme rağmen bunların arasında hocaların hocası dedikleri hatırı sayılır gastrentoloji profösörleride vardı fakat ciddi bir sonuç elde edemedim.umutları tükenmiş birhalde internette karın şişligi ve dildeki paslanma ile ilgili tedavi merkezleri araştırırken bir platformda sizin keşfiniz ilaç olarak yaptığınız gökcektonikten bahsedildigine dair yazı okudum ve bu yazıya istinaden web sayfanıza ulaştım, gökçek iksir ve gökçek tonik aldım kullanmaya başladığım 2 ci günden itibaren yıllardır çektigim sıkıntıdan bir anda kurtulmuş ve rahatlamıştım, bu bitkisel mucize ilaçlarınızdan dolayı ibrahim beye çok çok teşekkür ederim bunu çevremdeki herkese anlatıyorum insanlar şaşkınlık içerisinde nasıl olur diye ama bu gerçek çünki karşılarında canlı muhatabı ben olunca inanmaktan başka bir yol yok ve inanıyorlar.bu çalışmalarınızdan dolayı size nekadar teşekkür etsem azdır.
|
Tedavini bağırsak mantarlarının temizlenmesi ile mümkündür buda Gökçek İksiri ve Gökçek Tonik ile ancak olabilir. Anti biyotik ilaçlar zararlı bakteriler yanında faydalı bakterileride öldürür ve onların yerine daha tehlikeli olan bağırsak mantarları yerleşir. Buda besinlerden zehirli gazlar ve zehirli alkoller üretir. Bağırsaklardaki faydalı bakteriler takriben 1-10 bilyon faydalı bakteri var ve normal bir insanda 2-2,5 kg ağırlığında bir yoğunluğa sahiptir.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (05-30-2008 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir..
|