06-05-2006, 19:19
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
|
Alper´isimli üyeden Alıntı
Merak edenler icin biseyler yazmak istedim,ben bir sise kullandim gökcek iksirden temmuzun 10 nun dan agustosun 16 sina kadar kullandim,ilk hafta kullandiktan sonra sirtimda bu yasima kadar hic görmedigim büyük büyük sivilceler cikmaya basladi nerdeyse findik büyüklügünde idiler yaklasik bir hafta felan sürdü bu,daha sonra sag akcigerimin oldugu tarafda bi agri oldu neden oldu bilmiyorum iksirdenmi yoksa üsüttümmü felan bilmiyorum bayagi agridi yani.En belirgin özelligi hemen ilk günden fark edilen,mide ve bagirsakdaki rahatlama gercekten karin bölgesi cok rahatliyor gaz ve siskinlik diye bisey birakmiyor,ama ben bu bir ayda 5 kilo verdim beni bayagi bi zayiflatti,vücüda bir dinclik veriyor sabahlari kalkinca uyku sersemliginden bir saat felan kurtulamazdim kullanmaya basladiktan sonra bayagi bi dinclestim,gelelim simdi asil meseleye Hepatit icin son durum nedir diye soracak olursak o konuda belirgin bisey suan yok,doktorlar haftaya tedaviye baslayacaklar interferon tedavisi uygulacaklar o yüzden suan hic bir sey kullanmiyorum tedaviyi bekliyorum.Uzun vadeli kullanildiginda bir sonuc alinabilir diye düsünüyorum.
Son söz olarak bu iksiri kullanmak icin illa Hasta olmak gerekmiyor,ben onu anladim,Mide ve bagirsak sikayeti cekenlere siddetle tavsiye ederim,Dinc olmak zinde olmak icinde gercekten cok güzel bir ürün.Hepatit icinde uzun vadeli bir kullanim sonrasi cözüm olabilir,tabi burda fiyat konusuda önemli bence uzun vadeli kullanacak olanlara biraz indirim yapilsa fiyatta ürün daha cazip olur diye düsünüyorum,2 veya 3 siseden sonra biraz fiyatda indirim yapmak hic fena olmaz.
|
Alper bey haklısınız bizde uygun bir fiyatta satmayı düşünüyoruz, fakat malum bazı birleşimindeki bazı şifalı bitkileri dıaşarıdan getiriyoruz. Buda maliyeti artırıyor. Hepatiti Gökçek İksiri ile tedavi etmek mümkündür, fakat zaman alır. Hastalığın kronik veya akut oluşuna göre ve her kişinin bünyesi vede bağışıklık sistemi farklı olduğundan farklı tepki gösterir. Bazı hastlar 3-4 ayda iyileşirken bazıları 5-6 ayda iyileşir. İnterferonla benim bir tanıdığım almanyada tedavi olmaya çalıştı, fakat bir değişlik olmadı. Kalıcı tedavi virüsü tamamen yok etmekle mümkündür. Buda zman alır.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (06-09-2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir..
|