06-11-2006, 21:53
|
|
Administrator
|
|
|
|
Kısırlık erkeklerde
Alıntı:
güner40´isimli üyeden Alıntı
Setar beyin ailesinde ve kendisindeki problemlerden dolayı çocuk sahibi olamamaları ve gökçek iksiri kullanarak iyileşmeleri ve ailesini hamile kalması ve bir kızlarının dünyaya gelmesi bizi umutlandırdı.Biz her türlü yöntemi dendik tüp bebek vs am olmadı.Bundan 5 hafta önce ibrahim beyle görüştüm ve konuştum anlatıklarına inadım ve gökçek iksire ben ve beyim başadık.Şimdi daha dinçe ve zindeyim.Vücudu arıtığına inanıyorum ve hissediyurum.Şimdi yavaş yavaş iyileştiğimi hissediyorum ve umutluyum.
|
Evet Setar beyin maşallah kızı oldu.Almanyada Heildelberg Kadın doğum ve Çocuk hastanesi asla çocuğunuz olmaz boşuna uğraşmayın ve sizin için en kolayı evlatlık alın demişlerdi.Setar beyde aslında kronik yorğunluk sendurumuna sebep olan EBV virüsüne karşı Gökçek İksir kullanmaya başlamıştı.Doktorlar hastanede 6 ay tedavi denemesi yaptıktan sonra biz seni tedavi edemeyiz diye eve göndermişlerdi.Beni aradı ve Doktorlar beni ölüme terkettiler dedi.Bende inşallah tedavi ederiz dedim ve 3 ayda ayağa kalktı.Önce hanımı Gökçek İksire karşı çıkıyordu ve tadı hoş değil sen şimdi bütün umudunu bu iksiremi bağladı diye Setar beye kızıyordu.Fakat Setar bey 3 ayda ayağa kalkınca.Bu sefer ailesi bende kullanabilirmiyim abi bu iksiri, diye aradı tabii olur dedim.Setar bey 6. ayda işine döndü.Doktorlar biz seni ölecek diye bekliyorduk sen işe (hastanede radiyolojide çalışıyor) başaldın.Bu nasıl oluyor demişler oda Gökçek İksirle demiş ve doktorları nedir bu Gökçek İksir demişler, oda anlatmış.Sonra Setar bey ailem hamile dedi ve Şubat 2008 de doğum yaptı.Kadınlardaki hormon anormalikleri ve yumurtlık kist ve miyomu vs nedneniyle erkeklerde sperm kalitesinin düşük veya hareketsiz olması gibi raahtsızlıklara karşı idealdir.Bayanlar için Gökçek İksir ve kadın çayı, erkekler için Gökçek İksir ve ikdidar çayı iyi gelir.Tabii mide ve bağırsaklarda mantar ve bakteri varmı yok mu? bunu bilmek önemli, çünkü bakteri ve mantarların üretiği toksik maddeler kana geçer, karaciğer bu toksik maddeleri yok edemezse diğer organalrda depolanır, yani curuf oluşur.Gökçek İksir curufu eriten tek üründür.
Alıntı:
|
Kısırlık derken hiç sperme rastlanmadı yani hiç sprerm yok
|
Hiç sperm yoksa ne yapılabilirki bu konuda doktorunuzun görüşü ne?
Şimdi azda olsa sperma olsa idi Gökçek İksiri kulanmanızı tavsiye edebilirdim, çünkü Gökçek İksiri bu bölgedeki curufları eritir ve ortada kalan virüs ve bakterileride immünm sistemi yok edebilirdi. Am bu şartlarda ne yapılabilir bilemiyorum. Ve bunu önce konunun uzmanı ile görüşmenizi tavsiye edebilirim.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (05-31-2008 Saat 10:31 ) değiştirilmiştir..
|