Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 07-01-2006, 20:37
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Bagisiklik Zafiyeti

Alıntı:
kazanak´isimli üyeden Alıntı
Sayın İbrahim bey,
Bende sizin gibi birçok hastalıklarla boğuştum.Daha 7,8 yaşlarında tifo geçirdim,çoook zayıftım, 1963 te almanyaya işçi olarak geldim, Almanyada hepatite yakalandım 2 ay hastanede yattım,daha sora ağır bir bademcik iltihabı oldum sonunda bademciğimi aldılar arkasından sünizite akalandım,sünizit beni çook yıprattı çok doktor gezdim,kafamı duvarlara vurmaya başladım,biraz hafifledi derken nezle olarak devam etti burnum hep tıkanırdı,birçok antibiotikler ilaçlar yazdılar,bunların hiçbiri bana tesir etmedi,sonunda dr.genizde et var diye burnumu hastanede demir aletlerle vede çekiçle bunun içinden genize doğru kırdılar,çok ağrılar çektim. Sonunda oda hiçbir işe yaramadı.dr.

Bu doktor. Fachart für hals nazen ohren hastalıklarının doktoruidi,sonra birçok ilaçlar merhemler,daha sonra alerji testleri yaptılar,her şeye alerjimin olduğu anlaşıdı.Başka doktorlarada gittim, habire ilaç yazdılar,hiçbirifayda vermedi. Ozamanlar ben çok cahildim Dr.lar nekadar ilaç yazdılarsa hepsini fazlasıyla kullandım,yani ben şifayı allhtan değilde, alman tıbbından aradım,bunlar herşeyi daha iyi bilir şeklinde birde Rhno sıpreyi ben çoook uzun zaman kullandım,çükü burnum çok tıkanıyor ve ben sipreyla açıyorum. Bu böyle devam ederken 3 sene sonra tekrar hepatite yayakalandım. Yine hastanede yattım. Şikayetlerim böye devam ederken 6 sene sonra yine hepatite yakalandım busefer yine 2 ay hestanede yattım.Bu arada burun tıkanıklığı devam ediyor,birde çok sinirsel oldum bu arada bana Valium 2 mg. verdiler,vucut alışkanlık yaptıkça dozajını artırdılar, 10 mg.ma çıkardılar daha sonra ikişer ikişer almaya başladım,buarada burun sipreyinide kullanıyordum.

Buarada magen schilayimhaut yani mide zarının iltihabına yakalandım. daha sonre ben haddinden cook fazla antibiotik ve berzeri ilaçlar kullandım.Sonunda Dr.larında tavsiyesi ile 1975 nisanın da ben temelli türkiyeye geldim (coook iyide almanca öğrenmiştim.Bu arada ben bir arkadaşın vasıtası ile Dini bilgiler ve kitaplar okuyarak karanlıktan kurtuldum. ve kendikendime ben 15-20 gün hiç çalışmayıp şu sipreyden ve Valium kurtulurum diye düşündüm,ğece sabahlara kadar hiç uyumadım.20gün sora uyku durumum ve burun tıkanıklığım azaldı burnum hala tam normalleşmedi ama cook azaldı. Şimdi daha iyiyim ama burnumda biraz tıkanıklık var,oda önemli değil.15-20 senedirde bendeaşırı üşüme ve aşırı terleme her sene artarak devam ediyor, kışın ensoğuk günüde ben aşırı terlerim ve aşırı üşürüm,yazın dahi ayağımda kışlık ayakkabı, kışa göre daha hafif giyinirim. Bendeki soğuk terleyipte rüzğar değince hemen üşütüyorum.sırtıma havlu koyut 2 saatta bir değiştiriyorum.

Gece dahada kötü napalım,bütün kabahat benim allaha değilde, ilaçlara bel bağlarsam olacağı bu idi bukadar ilaç. Allah kısmetetti ben hacca gittim oranın havası bana çoook iyi geldi hiç terlemedim ve oranın sıcaklığı bana güneşte gezdiğim halde hiç tesir etmedi ama burada şicaktada soğuktada ter içerisindeyim. Birde Kanımda Soğuk aglutinasyon ve Cdyo glabolin testi yapıldı
Soğuk aglutinasyon negatif ve Cdyo globolin postif olarak çıktı soğukta kan çöküntü yapıyormuş. Asıl mesele bu hastalığı allahın izniyle nasıl yenebilirim!sizden bukonuyu araştırarak Bana yanıt vermenizi rica ederim. allahın selamı tüm.inananların üzerine olsun. mehmet kazanak 0212- 247.15,88 istanbul
EVET SİZİN PROBLEMİNİZ KULANDIĞINIZ KİMYASAL İLAÇLAR NEDENİYLE BAĞIRSAK FLORASININ BOZULMASI İLE BAŞLAMIŞTIR. TEDAVİSİDE BAĞIRSAK FLORASINI YENİDEN DÜZENLEMEKLE MÜMKÜNDÜR.

Konu admin tarafından (09-16-2007 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir..