07-06-2006, 20:54
|
|
Administrator
|
|
|
|
Ankilozan Spondilit
Alıntı:
Ankilozan Spondilit
Sayın İbrahim Gökçek,
Adım ............... 39 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım.Muhasebe mesleğiyle uğraşıyorum.İnternetten öğrenmiş olduğum Gökçek iksiri ilgimi ve dikkatimi çekti.
Ve sizinle irtibat kurmak istedim.
Bana yaklaşık 1 yıl önce Ankilozan Spondilit (Omurganın iltahaplı romatizması teşhisi kondu. Hastalığın bilinen bir tedavisi olamamakla beraber ilerlemesini engellemek için bazı ilaçlar mevcut.Bu ilaçlar bir süredir banada tatbik edilmekle beraber pek fazla faydasını göremedim. (Kullandığım ilaç methotrexate 2,5 mg haftada 1 gün 6 doz ve klasik ağrıkesici olarakta her gün endol 100 mg x 1 ,voltaren 100 mg x 2 alıyorum ) Ağrılarım sürekli arttığı için , zaman içersinde artan oranda ağrı kesici kullanmak durumunda kalıyorum. Rahatsızlığımı bildiğinizi tahmin etmekle beraber ekteki word dosyasında hastalık ile ilgili bilgiler bulabilirsiniz.Google da aradığınızda da sayısız Ankilozan spondilit konusu bulabilirsiniz.
Hazırlamış olduğunuz Gökçek iksiri bu rahatsızlığa fayda sağlarmı? Yada başka bir ilaç tatbik edebilirmiyim ? Ağrılardan dolayı yaşam ve iş kalitem son derece azalmıştır. Sürekli ağrıyla dolaşıyorum ve aldığım ilaçların etkisini gün boyu yaşıyorum. Bu rahatsızlık nedeniyle Ailem ve ben son derece mutsuz ve hususursuzuz.. Derdime derman olacak bir yardımı büyük bir mutlulukla ve dualarla kabul edeceğim. Eğer bu rahatsızlığı giderecek bir tedavi yönteminiz varsa, İlacı ne kadar süre ile ve ne şekilde kullanacağımı ve yapmam gereken diğer unsurları bildirmenizi rica ederim.
Saygılarımla
|
Alıntı:
|
alimefe´isimli üyeden Alıntı
Ankilozan spondilit neden ile yıllardır, ağrı çekiyordum ve oldukca çok kimyasal ilaç kulandım özeliklede kortizonlu ilaçlar. Kortizon beni sersem çevirdi. konsentrem kayıp oldu. yüzüm şişmeye başldı derim inceldi ve kurudu. Bu nednele Alternetif tıp üzerine araştırmalar yaparken komşumuz Sema hanımda da eklem kireçlenmesi vardı. O Gökçek İksir ve romatizma çayı kulandıktan sonra eklemlerindeki kireçin tamamen iyileştiğini söyledi.İternet sitesinin ismi ve adresini ondan aldım. Sema hanımın eklemlerindeki kireç tmamen erimiş kadıncağız bu yeni durmunua aşıkın olmadığından zorlamalarda kolu ve bacakalrı çıkıyormuş. İbrahim bey ona 4-5 hafta çok ağır kaldırmayın çözülen kireç nedeniyle eklemlerde boşluk oluştu. Eklemlerideki kıkırdakalrın normale dönmesi zaman alır demiş. Sema teyze eklem kireçlenmesinden %100 kurtulmuş. Ben de denmek için ibrahim beyi aradım, banada Gökçek İksir artı romatizma çayı tavsiye etti. Bu ürünleri 3 ay kulandıktan sonra eklemlerim açıldı hareketlerim normaleşti. Şimdi eğilip bükülebiliyorum, daha hareketliyim ve ağrılarım yok oldu. Fakat ben yinede 3-4 ay daha Gökçek İksir ve romatizma çayına devam edeceğim. Artık kimyasal ilaç kulanmıyorum çok şükür.
|
Gökçek iksir çayı vücudu curuflar dan arıtmak için Gökçek Romatizma çayı gereklidir. Fakat Gökçek İksiri ve Romatizma çayı olmadan tedavi kalıcı olmaz. Her türlü mikrobun yuvasını, yani curufu, yalnız Gökçek İksiri ile yoketmeniz mümkündür.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (06-04-2008 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir..
|