Konu: Allerji
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 07-07-2006, 09:35
igokcek igokcek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Allerji

Alıntı:
alperen68´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben yıllarca alerjiden dolayı Şubat'tan Temmuz'a kadar gözlerim kızarır, burnum akardı.Doktora gittiğimde doktorum antihistaminik veya kortikoid (kortizonlu) ilçalar yazardı.Bu ilçalar hafif rahatlatırdı.Bu ilçaları bıraktığımda ise akşam yatamazdım.İçime ölecekmişim gibi bir panik atak girer, nefes alamaz ve ayağa kalkar gezerdim.Bu böyle sabahlara kadar devam eder ve bazen nefes alamaz, nefes almak için buz gibi havada pencereyi açmak zorunda kalırdım ve pencereyi açıncada üşütürdüm.Yılın 4-5 ayını eve hapis gibi evde oturmak zorunda kalırdım.Çocuklar pencere veya kapıları açsa hava ceryanı nedeniyle perişan oluyordum.Kapıları pencereleri sıkı sıkıya kapatmama ragemen gözlerim kaşınıyor ovalamaktan kıpkırmızı oluyorlar ve burnumu silmekten burnumun kenarları kızarıyor ve yara oluyordu.İnterentte araştırma yaparken gökçek iksir ve tonik hakkında yazılanları okudum.Birde bunu deneyim çok iddalı inşallah doğrudur.Bu da diğer aktar ve herbalistler gibi dolandırıcı değildir diye dua ettim.Bir çok aktar dan paket paket macundu çaydı alıp kullandım.Almanya'da olmama ragemen duyduğum her söylentiye inanıp Türkiyeye gittim.Etkili olduğu söylen bitkisel ürünleri aldım ve kullandım.Hepsinin derdi para, inanın insanlara inancım kalmamıştı.Bu sebepten ibrahim beyi arayınca ona sizde diğerleri gibi dolandırıcı değilsiniz inşallah dedim.O da haklısın dolandırıcı çok sizde beni onlardan biri olarak görmeniz doğal dedi.Gökçek iksir ve gökçek tonik aldım ve kullanmaya başladım.İlk hafta alerjim azalacağına azdı.İbrahim beye ne olduyoruz daha kötü oldum.Budamı bir dolandırıcılık dedim.Acele etmeyin curuf dokudan söküldükce acılarınız geçici olarak artar dedi.15-20 sonra ağrılarım yavaş yavaş azalmaya başladı.Bu gelişmelere inanamadım, iyileştikce rüyadamıyım allahım dedim.Sürekli ibrahim beyi aradım.Hamurlu yeme, tatlı yiyecek ve içecekler mantarları azdırır beslenmene dikkat et vs dedi dediklerine harfiyen uydum.8 hafta tonik ve iksiri birlikte kullandım ve iyileştim.Şimdi 6 aydır gökçek iksire devam ediyorum.Eskiden değil koşmak hızlı yürümek bile beni yoruyordu ve herşey bana ağır geliyordu, akşamalrı eve gelince bir kovanın içine sıcak su koyup ayaklarımı içine soktuktan 30-40 dakika sonra kendime geliyordum.Şimdi 6-7 saat uyuyorum ve hep dinçim ve dinamiğim.Bütün gün koştursam bile yorğunluk nedir bilmiyorum.Çalışıyorum ama çalışmamış gibi zindeyim ve valla enerji doluyum ve kendimi 40 değil 25-30 yaşında hissediyorum.Bu iksir neymiş be abi, gerçekten adına layık bir iksirmiş.Çok sağol beni hayata döndürdün ve yıllar sonra yüzümü güldürdün, allahta senin yüzünü güldürsün.
Alperen bey alerjiden kurtulduğunuza ve sağlığınıza kavuştuğunuza sevindim.Patates, beyaz pirinç, hamurlu ve tatlı yiyecekler ve tatlı içecekler, çay kahve ve kola bağırsak mantarlarının azmasına sebep olur.Bu mantarlarda toksik maddeler üretir.Bu toksik maddeler başta alerji olmak üzere bir çok hastalığı tetikler.Sabrederek sağlığınıza kavuştunuz.

Alıntı:
Merhaba
Konya' dan yazıyorum, ismim Ahmet, edebiyat öğretmeniyim. Annem ev tozu, çiçek. sabun, deterjan, duman, yemek kokuusu... vs. gibi daha birçok seye karşı da duyarlılığı olan bir alerji hastası. Bu durum kendisini ve bizleri çok rahatsız ediyor. Kardeşlerimde ve bende de annem kadar olmasa da bu hastalığın belirtileri mevcut. Annem 1992 yılından beri bu hastalığın farkında. Ank. ünv. tıp fakültesinde teşhis konuldu ilk olarak 4-5 yıl aşı tedavisine devam etti. ardından İstanbul' da özel bir hastanenin bu konuda ilerlediğini duyduk buradaki doktorların da teşhisi ve tedavisi aynıydı doktor ve ilaç isimlerini hatırlayamıyorum şu an. yalnız aşı(iğne) yurt dışından geliyordu. 3-4 yıl da bu şekilde devam etti. hastalık biraz durağanlaşmış gibi oldu fakat annem herhangi bir etkisinin olmadığını söyledi. bu arada bu iğne ayda bir yapılıyor ve her yapılışta annemin kolu biraz şişiyor yüzü kızarıyor biraz da kaşıntı oluyordu. yaklaşık 3-4 yıldır herhangi bir tedavi uygulanmıyor. bazı alerji hapları ve spreyleri doktor tavsiyesiyle kullanıyor. birçok ilacın da yan etkisi var onlar da alerji yapabiliyor.bu konuda sizin ciddi bir yol kat ettiğinizi bir yakınımızdan duyduk. anneme nasıl yardımcı olabilirsiniz ne yapmalıyız. en kısa zamanda cevap bekliyoruz
Ahmet bey
Hertürlü allerjinin tek sebebi var, zararlı bakteriler ve özeliklede mantarlar, bu mantarı teşhis dahi yapamazlar, çünkü bağırsak mukazasına yapışır, bağdokularında, dişdiplerinde ve akciğerde olur. Mantarların bağırsaklar, akciğerler, dişdipleri ve bağdokusuna yerleşmesinin sebebi Bağışıklık sistemindeki zafiyettir. Bağışıklık sistemindeki zafiyette yıllar önce yapılan aşı, geçirdiği enfeksiyonal hastalık veya hastalıklara karşı alınnan kimyasal ilaçlar sebep olur. Kimyasal ilaçlar nedeniyle bağırsaklardaki faydalı bakteriler azalır ve onun yerine zararlı bakteriler ve mantarlar yerleşir.

Zararlı bakteriler ve mantarlar zehirli gazalar, zehirli alkoller ve hormona benzeyen biyojen aminlar ve hatta hormonlar (örneğin: histamin gibi) üretirler. Normal olarak vücuttaki bütün hormonların salğılanması büyük şefin (beyin) konturolundadır, fakat mantarların üretiği fazladan histamine örenğin müdahale edemez ve bu nedenlede histaminin karşıtı olan kortizonu salğılamaz. Bu nedenle doktorlar sürekli kortizon yazarlar. Yani bataklığı kurutmak yerine sivrisinek öldürmekle uğraşırlar.

Salğılananan bu zehirli ve tehlikeli maddelere karşı bağışıklık sistemi sürekli savaş halinde olur. Başarılı olamadığından sürekli mücadeleden dolayı çok hasaslaşan bağışıklı sistemi tozlara karşı aşırı tepki gösterir ve allerji ortaya çıkar. Tedavisi sadece ve sadece Gökçek İksiri ve Gökçek Tonik ile mümkündür. Başka yolu yoktur. Bende bu rahatszılık 1989 yılından beri var sadece bu sene çok çok hafif atlatım, hafif bir grip gibi geldi geçti. Daha önceleri 6-8 hafta evden çıkamazdım gözlerim kızarır burnum sürekli akardı. Doktorların yazdığı kortizonlu ilaçlar bile fayda etmiyordu.

Konu igokcek tarafından (04-30-2008 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir..