Vududum Bazi Yerlerİnde YaĞ Bezelerİ Var Doktara GİttİĞİmde Bunlarin Alinirsa Tekrar ÇoĞalacaĞi SÖylendİ. Zarari Yok Dendİ
Ama Ben Bunlarin Bİr Şekİlde ErİyebİleceĞİne İnaniyorum
Tavsİyenİzİ Merakla Beklİyorum
TeŞekkÜr Ederİm
Alıntı:
|
alimefe´isimli üyeden Alıntı
Mrb
Amcam emekli komondo albayı, yani sporcu biri 20 km yorulmadan yüzen biri. Am sol omuzunda yumurta büyüklüğünde bir vede sağ dirseğinin üstünde ceviz kadar bir olmak üzere 2 adet yağ bezi vardı. Bizimle plaja gidince çevredkiler bakıp gülenler oluyordu. Amcam sinirleniyordu. Ona Gökçek İksiri tavsiye ettim öyle saçmalıklara inanamam dedi. Ona ben bir şişe alıp hediyeettim. Beni kırmadı ve alıp kulandı. Birinci şişsede dopping gibi etki yapıyor, şimdi daha dinçim dedi, fakat yağ bezelerine etksinin olmadığını söyledi. Bizde İbrahim beye danıştık neden etkili olmuyor diye ibrahim bey şayet dayanabilirse sporcu ve komando biri imiş o zaman günde 5 defa bir çay bardağı içsin bir de o zaman görelim dedi. Amcam olur birde böyle deniyelim dedi. Ve 2. şişeyi kendi sipariş etti ve söylendiği gibi günde 5 defa 1 çay bardağı içti. 2. Şişede bitti, fakat bu sefer yağ bezelerinde yumşama hisstmiş amacam, bir şişe daha ısmarladı. 3. Şişeyi yarıladı ki hergün günkük sporunu amacam parfiks çekerken, omusunda bir acı hisstemiş omuzuna dokununca yağ bezesinin oynadığını görmüş ve iyice sıkınce yumurta büyüklüğündeki yağbezesi dışarı çıkmış. Şimdi amacam bana teşekkür ediyor. İyiki tavsiye ettin bu çirkinlikten kurtuldum diyor.
|