Eyüp Sultan Hazretlerininin
İnanıyorsanı ve bazı zaflarınıdan kurtulmak istiyor ve kurtulamıyorsanız. Mutlaka Eyüp Sultan Hazretlerininin türbesine gidin ve samimi olarak dua edin ve camiide namaz kılın. Göreceksiniz 40-50 yıllık ibadetle ulaşamıyacağınız HUZURA ulaşacaksınız. Tabii bu anacak samimi inanç ve dua ile mümkündür. Ben faydasını gördüm. Daha önce seydi Burhanettin ve Mevlananın'da türbelerine gitmiştim ama oralarada böyle bir manevi havanın milyonda biri bile yok. Eyüp Sultan Hazretlerinin evinde Peygamber Efendimiz aylarca kalmıştır. Medineye Peygamber Efendimiz gelince herkabile Peygamber Efendimizi kendi evinde misfir etmek istemiş ve tartışmalar olmuştu. Peygamber Efendimizde devem nereye giderse onun evinde kalacağım demişti. Eyüp EL-ENSARİ Hazretleri peygamber Efendimizin İstanbulla ilgili söylediği hadisten dolayı bu sevaba kavuşmak için 80 yaşında islam orduları ile birlikte istanbulu kuşatmaya gelmiş ve şimdiki yerinde vefat etmiştir. O mübarek zatı görmemek, hemde İstanbul'da oturupda gitmemek., bana göre büyük eksiklik.
|