Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 09-11-2006, 21:29
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Kadın Hastalıkları

Alıntı:
iyi günler İbrahim bey internette bitkisel tedavi .... sayfanızı inceledim.
gökçek iksiri adı altında (Sarımsak, limon suyu, BK, GK, MK, ZYE, ve kaliteli koyu renkli üzüm sirkesinden oluşan iksir) bu yazıyıda okudum....bu iksire ulaşmamız mümkün mü acaba.....kadın hastalıklarında kullanmak istiyoruz uygunmudur.........bize detaylı bir şekilde bilgi verirmisiniz.....
Halime Hanım
Kadın hastalıkları için uygundur, şayet rahim, yumurtalık ve kordonlarda curuf (artık madde ) varsa bunu söker ve bu nedenle adet hali normalden uzun ve yoğun geçebilir. Bu konuda bana geniş bilgi verirseniz hastalığı ne olduğununa dair belki Gökçek İksirini ilaveten başka bir doğal ilaçta gerekebilir.

Alıntı:
ilginize teşekkür ederim.....bu yaz döneminde kadın hastalıklarından tedavi görmüştüm....ben doktora akıntı için gitmiştim....doktor bana rahimde yara olduğunu bu yaranın yakılması gerektiğini söyledi bende kabul ettim....yaranın yakılması ve bunu yanında kullandığım antibiyotikler cabası oldu....antibiyotikleri kullanırken iyidi....bu iiyileşme dönemi 1 hafta sürdü... tekrar doktoru aradım aynı iltihaplı akıntının olduğunu söyledim bana en son kullandığım fitili tavsiye etti....fitili kullanırken iyi fitil bittikten sonra ben tekrar başa dönüyorum....bu işe çok canım sıkıldı.... sonra sizin sayfanızı gördüm bana yardımcı olursanız sevinirim..... ilginize şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM....
Halime Hanım
Bu problem için Gökçek iksiri yeterlir, ayrıca başka bir ilaç kulanmanız gerekmez, çünkü Gökçek İksiri curufları eriterek yok edici, bağışıklık sistemini güçlendirici özeliklere sahiptir. Bu iksiri kulanamaya başladıktan 2-3 hafta sonra çok yoğun ve pis kokulu adet hali görülür. Bu korkulmaması gereken bir durumdur, çünkü rahim, yumurtalık ve kordonlar temizlenmektedir.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet

Konu igokcek tarafından (05-31-2008 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir..