Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 09-12-2006, 14:44
maturidi maturidi Çevrimd???

maturidi is on a distinguished road
Standart Zona Hastalığına karşı

Alıntı:
Merhaba İbrahim bey.
Anneannem zona hastası onun icin gökcek iksirini kullansam faydası olurmu ?
bizde kullnsak vücüt temizligi amaclı zararı olurmu ?görunen bi hastalıgım yok su anda ama cürüf denen seyden muhakkak bizdede vardir. Annemde kilolu ve devamlı uyuyor hep bitkin ve yorgun zannderim oda kullanmalıdır degilmi? bide dün siparisimi gectim akif beye maille ama hala dönmedi bana telefonu varmidir? biz istyanbuldayız.Tesekkürler calısmalarınızda basarılar.
Alıntı:
reyhan45´isimli üyeden Alıntı
Zona hastalığın yakalandım, doktorum antibiyotikler etki etmez, buna virüsler sebep oluyor dedi. Ne kadar sürer bu rahatsızlık dediğimde 2 hafta da sürebilir 2 yıl da bunu kestiremeyiz dedi. Bunun üzerine net te bir araştıma yaptım. Gökçek iksir diye bir iksirin iyi gelbileceğini duydum. Aldım kulandım birinci hafta da rahatladım ve iki hafta içinde ağrılarım yok oldu. Allah bu ibrahim bey den razı olsun, iyiki varsın abi.
Herpes labiales herpes, herpes genitales genital herpese ve herpes zoster zona hastalığına sebep olur. Bu virüsler sinir kökünün etrafındaki yağtabakasının yanında oluşan curufda kozaya girmiş gibi aktifitelerini azaltarak beklerler ve bağışıklık sistemi zayıfladığında yeniden harekete geçerler. Gökçek İksiri Vurufu temizler ve virüs ortada kalır böylece bağışıklık sistemi virüsü yokeder. Peynir yememeyin desem ne ilgisi var diyeceksiniz. Çok ilgisi var çünkü peynir bağırsakalarda önce yağ asisidine sonrada aside dönüşür ve kandaki asit oranı yükselir. Bu asidi nötürleştirmek için minerallerle ve oksijenle birleşerek curuf oluşur. Bu curuf geçici olarak vücudun zayıf noktalarına depolanır. İleride atılmak için yapılan depolama sürekli peynir yemekle dahada yoğunlaşır ve bu curuf mikroplar için ideal bir beslenme alanı oluşturur.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet

Konu igokcek tarafından (05-31-2008 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir..