Alıntı:
Sevgi hanım
Öncelikle vücudu curuftan arındırmak gerek bunun içinde gökçek iksiri her üçünüz içinde şarttır. Sizde muhtemelen bağırsak mantarı vardır, şişlik ve hazımsızlık bunun işaretidir, sadece tek ilacı vardır Gökçek İksiri başkada bir ilaç yok. Beyiniz Gökçek iksirini kulandığında prostattaki curufu Gökçek İksiri temizler, Ayrıca takviye olarak prostagut forte ismli hapı alaamsı gerekir, Bu ürün doğaldır ve yantesiri yoktur. Oğlunuz için ayrıca buna ilavetten umckalobao damaalması gerekir, Türkiyede umka diye satılan ilaç sahtesidir dikkat Tabii boğazındaki curufun temizlenmesi ve bağışıklık sisteminin güçlenmesi için Gökçek İksiri şarttır.
|
Allerjinin sebebi bağırsak mantarlarıdır. Bir tanıdığımda Frankfurt Kliniğinde ve çevredeki hastanelerde allerjinin sbebini tam olarak 10 sene arştırmışlar ve sebebini bulamamışlar. Kızkardeşi bana sordu ve bede bağırsak mantarı vardır dedim. Doktoru böyle saçmalık olamz benim doktormantar allerji yapmaz diyerek, bağırsak mantarlarını araştırmak istemez. Hasta eğer bunu yapmazsanız Avukatıma gidiyorum diye diretir ve yapılan teşhis çalışmalarında bağırsakalarından 45 cm'i tmamamen çürüdüğü görülür ve hemen amaliyat edilir. Ve bu alie bana hep teşekkür ederler.