Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 10-30-2006, 17:41
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
............
Merhaba İbrahim bey Sirke böbreklere zarar vermezmi?
Gökçek İksiri:
Evet eskiden kaliteli sirke bulmak mümkün değildi, ama şimdi artık Türkiyedede kaliteli sirke üretiliyor. Fakat sirke tek başına tedavi etmekte yeterli olmayabilir. Şifalı bitkilerden etkisi Üni kliniklerince ispatlanmaış olan şifalı bitklerinde etkisi unutulmamalı. Tabii bunun için tecrübe şart 22 yıl önce böbreklerimi üşütmüştüm, gittiğim Urolog bana tahli sonuçları gelene kadar beklemem gerekir dedi.

Ben Eczaneden aldığım A.., isimli şifalı bitkiyi kulandım, aşırı ilfihap çözmesi nedeniyle deride özeliklede çenemde kaşıntı yaptı. Kaşıyınca kabarcıklar oluştu. Bu yanetkisinden kurtulmak için B..., ismili bitki ile çay harmanı yaptım ve yantesiri geçti. Siz herhangi bir hastalık için herhangi bir bitkiyi kulanmaya başlarsanız, problemler yaşarsınız. Bunedenle önce danışmak gerekir.

Gökçek iksirinde adı geçen sarımsak, sirke ve limonun etkisi ispatlanmıştır ve Üniversite kliniklerincede etkisi ispatlanan bir veya birkaç şifalı bitki bu iksire ilave edilir veya ayrıca çayharmanı hazırlanarak kulanılır. Bu hastalıktan hastalığa göre değişen bir tedavi yöntemidir.

Örneğin yumurtalık kordonundaki kist veya iltihap nedeniyle veya kordonun uzun olması hamile kalamayan bir bayan için bu iksirin haricinde hayıt preparatları gerekir. Hayıttohum ekstraktendan eldeedilen doğal ilaçlar hormon anormaliklerini önler. Yani her hastalığa karşı özel bir tedavi yöntemi gerekir.