Konu: Prostatitis
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 10-30-2006, 22:54
maturidi maturidi Çevrimd???

maturidi is on a distinguished road
Standart Prostatitis

Alıntı:
İbrahim bey merhaba ben istanbuldan size ulaşmaktayım ismim Ahmet ............. Konyalıyım. İbrahim bey konudada belirttiğim gibi şikayetim prostatit ve Allah izin verirse 5 gün sonra düğünüm olacak ve evleneceğim.Sizi internetten arama motorundan buldum size şikayetimi anlatmak isterim.2001 yılında arkadaşlarla bilirsiniz gençlik işte randevu evine gittik ve burda prezervatifin yırtılması sonucu bel soğukluğu kaptım ve maddi durumumun olmaması ve de tecrübesiz doktorlara gitmemden dolayı bakteriler prostata kadar ulaşmış ve yanmalar ve akıntılar başladı ,doktor doktor gezdim hepsi bol bol antibiyotikler verdiler adeta antibiyotik yüküne döndüm ve en sonunda iyi bir doktor iki antibiyotikle akıntıyı kesti ama sürekli peniste huysuzluk ve sertleşme sorunu,cinsel isteksizlik vardı ve halende var yanmalarım oluyor huzursuzum bir doktora gidiyorum şu an prostatitin kesin caresi yok diyor ve prostat masajına alıyor eşime geçmiyeceğini söylüyor bakterilerin yani inanın kullanmadığım antibiyotik kalmadı. Eski sağlıklı günlerime dönebilirmiyim? sizden bir çare inşallah mailim size ulaşır ve güzel bir cevap alırım sizden şimdiden teşekkür ederim.Cevabınızı bekliyorum.
Alıntı:
canon33´isimli üyeden Alıntı
Ben rahatsızlığım nedeni ile en az hatırladığım yedi sekiz kez doktora gitmiş ve bu konuda defalarca tahlil ve röntgen çektirmiş bir insanım.ne tahlil istedilerse..ne röntgeni istedilerse hepsini hiç üşenmeden yaptırdım fakat ne hikmetse rahatsızlığımla ilgili bir olumlu sonuç alamadım.değerli doktorlarımızın her biri ayrı bir ilaç yazmakta.. her biri farklı bir teşhis koymakta....kimi bünyen böyle bişeyin yok dedi...kimi idrar kesesi daralmış dedi vs.... bunlara benzer birçok şeyler.. sorunum sürekli idrara çıkmak ve olmadık yerlerde bu nedenle çok büyük sıkıntılar yaşıyordum. açıkçası bir misafirliğe giderken bile korkarak gidiyordum... samimi arkadaşlar ve işyerinde durumumu bildikleri için bazan bu konuda dalga geçme konusu bile olmuştum. düşününki bir bardak su içiyorsunuz ve 1 saat içinde defalarca idrarınızı boşaltma hissi duymaktasınız.bu nedenle geceleri zehir olmasın diye 3 saat önceden sıvı birşey içmiyordum çünkü içersem başıma gelecek şey malum. kısacası doktorlardan ben ümidimi kestim lakin genede allah onları başımızdan eksik etmesin. bitkilerle ilgili tedavi yöntemlerini yaşlılarımızdan küçüklükten beri dinleyerek bu yaşa kadar geldim ve neden olmasın belki bir çare diyerek bitkilerle ilgili yazıları incelemeye başladım.bu incelemede bizzat denediğim bir olay şu mesela ilaçlı film çekildiği halde midemdeki yanma olayı bir türlü geçmedi...bir süre sonra yediğim ekmekteki tuz miktarı bile beni kıvrandırmaya yetmekteydi...ve ben sitelerde bulduğum bir yazıyla şu an bu acıyı yaşamıyorum. bunu kudret narı denilen bir mucize bitki kürüne borçluyum. bunu özellikle anlatıyorum burda şunu belirtmem gerekiyor. bitkiler ehil ellerce tedavi amaçla sunulmuşsa ve inanarak düzenli kulanırsanız kesinlikle aradığınız şifayı bulacaksınız.........asıl konumuz olan gökçek iksir konusunu değinecem.GÖKÇEK İKSİR..İ SİTELERDE TESADÜFEN OKUDUM...açıklamaları bana çok bilimsel geldi. ve prostatik rahatsızlığım için prostat çayı ve gökçek iksirinden getirtip düzenli kullanmaya 1 aydır devam etmekteyim...aynı zamanda gökçek iksirini eşimde kullanmaktadır... ben gökçek iksir için şu an açıklama yapmayacam... fakat eşim iltihaplarının kuruduğunu ve çok iyi geldiğini defalarca belirtti.. PROSTAT ÇAYI ....İÇİN KISACA ...şunu söylemem yeterli 2 haftada şu an adeta bir mucizevi rahatlama yaşamaktayım.. ve sayın GÖKÇEK İKSİR sahiplerinden allah razı olsun... kullandığım iksirin faydaları konusuna bir süre sonra değinecem.... sebebide şu ben 49 yaşında bir insanım bu iksiri bir süre kullanıp gerçek sonuçlarını bizzat yaşayarak aktarmak istiyorum.....tüm dertlerinize ALLAHTAN acil şifalar diliyorum,,
Valla bu kadar kısa sürede böyle bir gelişme olması güzel, fakat ben tedavinizin 4-5 y sürebileceğiniz söylemiştim. Bundanda daha kısa sürede iyileşeceğiniz anlaşılıyor.

Eski günlerinize dönebilirsiniz, Gökçek İksiri ve Gökçek Prostat çayı ile tedavi olabilirsiniz.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet

Konu igokcek tarafından (05-31-2008 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir..