Konu: Prostatitis
Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 11-16-2006, 23:23
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart prostatit olduğunu

Alıntı:
iyi çalışmalar,

Sizin adresinizi internette bitkisel ürünleri araştırırken gördüm. Hastalık ve tedavisi hakkında bilgi almak istiyorum.Türkiye deki kişiyle görüştüm. Bilgiyi sizden almamı söyledi. Benim yaklaşık 6 aydır devam eden menide iltihap olayı var. İdrar yaparken ağrı ve yanma oluşuyor.Bu konu hakkında doktora gittim. Bana prostatit olduğunu söyledi. Bununla ilgili bir ara antibiyotik kullandım. Ama tekrarladı. Türkiye de bir firmanın bitkisel tedavi kürünü uyguladım. Fayda etmedi. Bana Prostat ile ilgili olsaydı kesin fayda ederdi, dediler. 35 yaşında evli ve 1 çocuk babasıyım.

Ayaklarımda çoğu zaman çift çorapla bile üşüme oluyor. Böbrekte ufak 0.4 mm çapında bir taş var. Bunun haricinde karaciğerde hafif yağlanma, safra kesesinde lipid olduğu ultrasonla söylendi. Yüksek kolestrol ve diğer trigliserid de yüksek.Bunun yanısıra da saç dökülme problemim yaklaşık 10 yıldır devam ediyor. Kellik yok ama üst ve arka taraflardan bayağı bir seyrelme var. Birde bir dönem depresyon geçirdim. Çok kısa süre ilaç kullandım. Şu an belirtiler var ama ilaç kullanmadan hayatımı idame ettirebiliyorum.

Size kısaca şikeyetlerimi yazmaya çalıştım. Bana bu şikayetlerimde yardımcı olabilirmisiniz. Hangilerinde olabilirsiniz. Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Çünkü artık insanlara ve doktorlara güven kalmadı.Şifayı veren Allah cc. İnşallah sizde vesile olursunuz.
Levent bey

Öncelikle kesinlikle peynir yemiyeceksiniz, siyah çay içmiyeceksiniz ve et vede et mamülerini en az 6 ay yememeniz gerekir. Gökçek İksiri artı sabal ve ısırgan preparatı kulanmanız gerekir. Bu hapı Almanyada bir tanıdığınız varsa onlar alıp göndersin, tanıdığınız yoksa ben gönderebilirim.

Konu admin tarafından (02-08-2007 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir..