Konu: Depression
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 11-19-2006, 15:31
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Betreff: gokcek iksirinden cok etkilendim

saygideger ibrahim gokcek,

oncelikle sizden Allah razi olsun diye baslamak istiyorum, insallah afiyettesinizdir.
ben kisaca hemen hemen 4 yil gibi uzun zamandir pencesinden kurtulamadigim depresyon ve panik atak sikayetlerimin oldugunu soylemek istiyorum. tabiki nasrettin hocanin hikayesinde oldugu gibi yasayan bilir.
kendim hollandada yasadigim halde care bulamadim ve turkiyede gittigim doktorun verdigi ilac tedavisiyle ayakta durmaya calisiyorum. hani denize dusen yilana sarilir misali(yanlis anlamayin lutfen) gokcek iksirinin benim derdime derman olacagina inandim ama yanildimmi diyede kendi kendime sormadan gecemiyorum. cunki hasta olmaniza ragmen sizden okadar coooook seyler bekleniyorki bazen hastamiyim doktormuyum sasiriyorum.
bu dertten kurtulabilmek icin sizin iksirinizi denemek istiyorum, ama bir taraftanda ya ise yaramazsa diyede korkmuyor degilin hani.urunu nasil siparis edebilirim ve ucreti nedir.
ilginize binlerce tesekkurler.
Filiz Hanım
Depresyona karsi Kılıçotu hapı ...... Tabletten eczaneden alabilirsiniz. Bagirsak florasinin temizlenmesi gerek bunun içinde Gökçek Tonik içmeniz gerekir, ama henüz üretime geçmedik, günde 3 defa 100 ml. Bunun Hollandacasını bilmiyorum. Ama eczanede bulunur ve marketlerdede bulunur. Gökçek Iksiride bütün vücudu temizler.

Konu igokcek tarafından (12-07-2006 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir..