Alıntı:
|
Sayın Gökçek sizi internet ten takip ediyorum. Benim sorunum yaklaşık olarak 9 sene önce bacak bölgemde başlayan ve bütün vücudumu saran yağ bezeleri ile ilgili.(bacak, sırt, bel ve kol bölgeleri) Sizin yaptığınız bu iksirin nasıl bir tedavi yaptığını merak ediyorum. Anladığım kadarıyla bunlar çıban haline gelip vücuttan atılıyor. Bunu resimlediğiniz bir hastanız varsa benimle paylaşabilirmisiniz. Çünkü benim vücudumda 80-90 adet bunlardan mevcut.Eğer söylediğiniz gibi olursa bu benim için başka bir sorun olur mu? (Vücudumda aynı anda birçok çıban olması) .Lütfen bu konuda beni bilgilendirin. Ayrıca benim durumumda Gökçek iksirinden ne kadar (Kaç şişe) süreyle kullanmam gerekir. Mail adresim: simav........oo.com Teşekkürler.
|
Mrb
benim kafamda 2 adet yağ besi vardı 1980 de aldırdım, sonra sağ kolumun içinde ve kafamda yeniden çıktı sağ kolumdakini amaliyatla 4 sene önce aldırdım. Gökçek İksirini kulanmaya başladıktan 3 ay sonra kafamdaki yağ bezi çıban gibi yara oldu ve içi boşaldıktan sonra iyileşiti geçti. ASLINDA BEN BU GÖKÇEK İksirini yağ bezlerini eritsin diye bu özel oararak arştırıp bulmadım. Benim allerjim vadı 17 yıldır ve ona karşı bu Gökçek İksirini buldum ve geliştirdim. Oğlumun ellerinde 15-16 adet siğil vardı iyileşti. AKADAŞIM allerjiye karşı Gökçek İksiri alıyordu, fakat burun boşluğundaki 3 adet polipde bu arada sarısümüksü bir madde olarak aktı ve yaptırdığı muayenede poliplerinin yok olduğunu gördü. Bir bayan adet anormaliklerine karşı Gökçek İksiri alıyordu, 3 ay sonra konturola gittiğinde rahimindeki miyomlar eriyip yok olduğunu doktor söylemiş.Yağ bezi, miyom, polip ve siğile sebep olan şey virüslerdir GÖKÇEK İKSİRİ VİRÜSLERİN OLUŞTURDUĞU BU CURUFU ERİTMEKTE VE VİSRÜSLERDE RAHATSIZLIKLARDA YOK OLMAKTADIR.
Benim yıllardır sağ ve sol koltukaltı lenf bezelerim oldukca şişti, yani birer adet yumurta büyüklüğünde ikişer adet ceviz büyüklüğünde ve 5-6 adet fındık büyüklüğünde şişkinlikler vardı.
Aşının tehlikeleri üzerine 15 yıl önce arkadaşım bana bir kitap verdiğinde, bu kadarıda fazla diye itibaredip okumamaıştım. Gökçek İksirini kulanmaya başladıktan sonra sol dirseğimin üstünde altında çevresinde ve koltukaltındaki bezelerde vede sırtımda çıban gibi kırmızmısı kızarıklıklar oluştu. Doktoruma gittiğimde Virüsler dışarı vurmuştur dedi.
Neden 40 yıl önce yapılan aşı yerinin çevresinde bu tür problemler oluyor, çünkü aşıda bulunan canlı virüsler zamanla bulunduğu yerde çoğalmakta aradokularda ve lenf bezelerinde yuvalar oluşturmaktadır. Lenf bezelerinin neden bu kadar şiş olduğunu analamamıştım. Bundan 2 yıl önce noni kulanmıştım 1 yıl kadar o zaman iyi geldiğini hissetim. Ama tama bir tedavi omadı, bir yılda 10 koli noni, yani 1500 avroya mal oldu.
Gökçek İksirini kulanamya başladıktan sonra lenf bezeleri 6 ay içinde tamamen iyileşti ve şuanda yumurta büyüklüğünde olanlar küçülerek badem büyüklüğü kadar oldu. Aşı yerinde ve çevresinde çıkan sivilce ile çıban arası dobur dobur kırmızı kızarıklıklar 6 hafta sonra iyileşti. Aşının bu kadar büyük felaketlere sebep olabileceğini hayal bile edemezdim. Am aşıdan milyonlarca insanın öldüğü ve milyonlarca insanın sakat kaldığını kitap ve sitelerden öğrenice doğrusu çok şaşırdım.
Yağ bezesi problemi olaupta alan ve kulanan çok, fakat benim hastalara geri dönüp durumlarını sormak ve bilgi sahibi olmak için zamanım yok. Ama alıp kulananlardan şimdiye kadar hep memundur. İsteyen düşüncesini tecrübeler linkine yazıyor veya eMail atıyor. Çoğu zamanda benim bu gelen eMmailleri değerlendirmek için vaktim olmuyor, genelikle sadece cevap yazabiliriyorum. Ben şuanda genelikle kitabın yayınlanamsı ve ve yeni siterleri düzenlemekle meşulüm.
www.gokcekaktar.com www.gokcekiksir.com