Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 12-22-2006, 23:54
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Küf mantarı allerjisi

Alıntı:
Merhaba Ibrahim Bey,
telefonda konustugumuz gibi bügün parayi havale ediyorum...benim bu konuda belirmek istedigim bir kac konu var.. yapilan testlere göre su anda Domates, Kereviz, Isirganotu, cesitli agac polenleri, ve birkac Schimmelpilz e karsi alerjilerim var..bazi kokular beni rahazsit ediyor...lactoseintoleranz tesbit ettiler... ..yedigim yemekler genelinde midede ve bagirsaklarda gaz yapiyor..ve kalb carpintisina sebep oluyor... Sabahlari kalktiktan ve yemekten sonra ha yarim saat ha ikisaat sonra midede bulanma..mideddeki gazi cikaramama..ve sonucunda kalbin hizli atisi ..sonrada almancada "Brechreiz" dedikleri olay... fakat midedekiler degil sadece saydam balgam.geliyor sonrada rahatliyorum... bu olay bazen iki üc saat sürüyor...o süredede canim hic bi sey yapmak istemiyor.. konusmak düsünmek bile istemiyorum... bunlari yazmamin sebebi..belki bu konuda yardimci olmak icin daha baska fikirleriniz vardir diye düsünüyorum.. Size simdiden tesekkür ederim..yaradana emanetsiniz..kalin saglicakla..
Mrb

Yazdığını iyi olmuş Gökçek İksiri, Gökçek Tonik yanında Brchnuss isimli bitkini tentürünü kulanın latincesi nux-vomica tinctur D4 tinctur von DHU bu tentürden günde 5-6 defa 1-2 damala alın

Konu admin tarafından (02-20-2007 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir..