Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 12-23-2006, 11:06
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
merheba
ibrahim bey bende 16 yaşımdan beri seboreik egzema rahatsızlığı var forum sitenizi egzema ile tedavi yöntemleri araken buldum . Pek çok doktora gittim ama bir sonuç alamadım bu rahatsızlığıma bir çözüm varmıdır bana yardımcı olabilirmisiniz. sizin sayfanızda anlattınız yerler yani şunlar Sebore ekzem gözün hemen altı, burun ve ağız kenarları, alın,göğüs ve sırtta çok görülür. Saç dipleri özeliklede ense ve cinsel organların etrafında kaşıntı ile birlikte kendini gösterir. Uzmanların büyük bir kısmı bu rahatsızlığın küf mantarınından olan melassetia furfur'un (eskiden pityrosporum ovale) sebep olduğu görüşündeler.

Sebeore ekzem Avrupada % 2-5 oranında görülen bir hastalıktır vede erkeklerde bayanlara göre daha çok görülmektedir. Sabore ekzem saç diplerinde kepekli olarakta görülebilir. benimde bu bölgelerimde kızarıklıklar ve kaşıntılar var artı kaşlarım ve koltuk altlarımda da bana yardımcı olursanız sevinirim
Sağlıklı yaşamakta en önemli faktör kılcal kandolaşımıdır, çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim vb., besleyici maddenin hücreye ulaşması buna bağlıdır. Gökçek Iksiri ile tedavi olmak mümkündür. Fakat doğru beslenmek şartır. www.gokcekdiyet.com Gökçek İksir artı balonotundan yapılan bir krem vardır onu kulanmak gerekir.

Konu admin tarafından (03-18-2007 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir..