Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 12-23-2006, 11:13
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Sayın İbrahim Bey

Ben 5 yıl önce rahim ameliyatı oldum.Bu operasyon sonucunda rahimim alındı. Operasyon çözüm olmadı bu kezde yumurtalık kistleri oluşmaya başladı. Sürekli hormon kullanmak zorunda kalıyorum,hormon haplarını bıraktığımda ise kistler tekrar oluşuyor. Bu rahatsızlığın devamı olarak da tiroidlerimin az çalışması teşhisi kondu.Şimdi hergün 1 adet tiroid hormonu alıyorum. Hemen hemen hergün yenilenen hastalıklarla karşı karşıya kalıyorum ve bunların sonucunda,sürekli farklı ilaçlar almak zorunda kaldım.Yan etkilerini bile bile bu ilaçları kullanmak zorunda kaldım.Son olarak bronşiyal astım sorunu nedeni ile antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.karaciğer yağlanması problemim arttı,onun için enginar özü hapı kullanıyorum.Ama Asıl sorunum yıllardır çözümünü bulamadığım karın şişliği ve bağısaklarda rahatsızlık.Bu nedenle nefes almakta bile güçlük çekiyorum.İnternette bir araştırma yaparken size rastladım. Gökçek iksirinden kullanmak istiyorum,bununla ilgili bir iki sorum olacak.

Gökçek iksirini kullanırken,tiroid hormonu hapını kullanmam sakıncalı olur mu?
Hiper tansiyon için de hergün düzenli bir hap kullanıyorum.Bunun için de sakıncası olur mu?

Bu iki ilacımın hergün mutlaka ve aynı saatte içmem gerekiyor. İlaçları bırakmam söz konusu değil. Doktor özellikle tiroid ilacım için saatinin dahi geçmemesi gerektiği konusunda uyardı. Bu hapta tiroid hormonlarını çalıştırmaya yardımcı oluyor ve iyi geldi.Gökçek iksiride tiroid hormonlarını çalıştırmaya yardımcı oluyor diyorsunuz.ikisini aynı anda almak sakıncalı olur mu? Ama bunun yanısıra sürekli değişen ilaçlar ve antibiyotikler kullanmak istemiyorum en önemlisi beni son derece rahatsız eden karın şişliğinden kurtulmak istiyorum. Bu yazdıklarım hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Arzu ............
Mrb

Karın şişliğinin tek sebebi bağırsak mantarlarıdır. Bende çok çektim ve bu mantarların teşhisis adeta imkansızdır, çünkü mantarla bağırsak mukazasına yapışıyor. Gökçek İksiri artı Gökçek Tonik ile rahatszılıktan kurtulursunuz. Gökçek İksiri Yumurtalıklardaki kistleri eritir ve yok eder. Sizdeki problemlerin tek sebebi bağışıklık sisteminiz zayıflmış, aldığınız kimyasal ilaçlar bağırsak florasını tahripediyor. Doktorların verdiği ilaçları alabilirsiniz. Fakat Gökçek İksirini kulanmaaya başladıktan 3-4 ay sonra tirod ve yüksek tansiyon hapına gerek kalmaz. Tabii bayvansal besinlere aravermeniz gerekir, özekilede peynir yememeniz gerekir çünkü asidoza ve iltihapalanmaya sebep olur. Siyah çay içmemeniz gerekir çünkü bağırsakaları kurutarak vitamin, mineral ve enzim alımını engeller.

Konu admin tarafından (02-20-2007 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir..