Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 12-23-2006, 11:27
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
İbrahim Bey cevabınız için çok teşekkürler. Benim Glokomum var demiştim.Bir de geçenlerde kolonoskopi yapıldı.ve polipler varmış onlar temizlendi. Polibin cinsi adenomatöz polip.Şu an temizlendi ama tekrar etme olasılığı var tabi. İyileşmiş bağırsak ülseri de yaşadım.Bu iksir bunlara da faydalı mı acaba?Sürekli doktorlara taşınmaktan bıktım artık. Ensemde, kulak arkasında, boynumda ve kafamda yağ bezeleri gibi şeyler oluştu. Şimdi bunlar nedir bilmiyorum. Artık depresyona girmeye başladım. Yine buna da şükrediyorum. İnsanlar neler neler yaşıyorken......

Bana yine yazarsanız çok memnun olurum.
Umarım yan etkileri çok olmaz. Bir de 1,5 litre bu şikayetlerin geçmesi için yeterlimidir.?
Teşekkürler.
Dinç
Yağbezlerine karşı yapılacak tedavi zaman alabilir, tabii beslenmekte önemlidir peynir yememeniz, et ve et maamülerinden tedavi süresince uzak durmanız ve sişyah çay ve kahve içmemeniz gerekir. O zaman tedavi süresi kısalır. Bağırsaklardaki bakteri, polip, ülser vb raahtsızlıklarına karşı Gökçek İksiri ile birlikte Gökçek Tonik içerseniz tedavi süresi kısalır.

An: ibrahim gokcek
Gesendet: Donnerstag, 7. Dezember 2006 12:30
Betreff: Re: Re: