12-25-2006, 10:38
|
|
Administrator
|
|
|
|
idraryolları enfeksiyonu
Alıntı:
|
denizli´isimli üyeden Alıntı
öncelikle herkese merhabalar nasılsınız ben borda yeni üye oldum herkesle tanışmak isterim ve bundanda memlun olurum
sıkıntım şu ben yıllar önce idrar yollarından enfeksiyon gecirdim bevliyeci bircok doktora gittim ama bir türlü fayda bulamadım ve zaman la ağrılar azaldı birkac sene sonra tekrar cıktı ve tekrar gittim bu seferde doktorlar prostat iltihabı dediler ve onun tedavisine başladım oda bir iyi bir kötü oluyor ben bu rahahatsızlığı 2.5 yıldan beri cekmekteyim ve docentlere ve profösörlere gittim ve gecer diye geri yolluyorlar yardımınız olursa sevinirm saygılarımla
|
İdraryolları enfeksiyonu Gökçek İksiri ve böbrek-mesane çayı ile iyleşir. Ben yıllar önce böbreklerimi üşütüm. Üroloji doktoruna gittim, önce teşhis dedi. İyede dayanamıyorum, çok ağrıyor dedim. Oda bekliyeceksin dedi. Ne kadar bekliyeceğim diye sonunca 15 gün sonra gel tahlil sonuçlarına göre ilaç yazarım dedi. Hitler zamanından kalma yaşlı doktor çok inatcı idi ve hiç dinlemeden kapıyı gösterdi. Doktordan çıkınca eczaneye gittim özel bir çay harmanı hazırlttım ve bunu 3-4 gün içince rahatszılıklarım geçti. Ama yinede üroloji doktoruna gittim problemin ne olduğunu öğrenmek için. Doktor üşütmüşsün sana antibiyotik yazacağım dedi ve günde kaç tane ve nasıl alacağımı anlatırken. Ben ona artık buna gerek yok şimdi böyle bir problemim yok dedim. Doktor neden dedi ve ben ona şifalı bitki çaylarından bahsetim Adam sen bu işi bilmeden böyle rast gele tatbik edersen zehirlenebilirisn dedi. Bende mesela nasıl olacak bu dediğimde bana Yüksük otunu anlatı ve çok zehirli dozajını ayarlıyamazsan zehirlenir ölürsün dedi. Bende ona zaten bunun D4 Tinküründen aşağısının satılmdığını ve iyi bir kalp ilaçı olduğunu söyledim. Baktiki ben konuşuyorum kim doktor sen mi ben mi dedi ve sinirlendi vede kapıyı gösterdi. Doktor beyin morali bozulmuştu haliyle akıl vermek istediği kişi ona akıl verince çok zoruna gitti. Bu enfeksiyon'dan sonra 9-10 idrar için 4-6 defa büyük defi hacet için tuvalette giderdim. Gökçek Böbrek-Mesane çayından sonra normale döndü. Gökçek Böbrek-Mesane çayı ve Gökçek İksiri vücudunuzdaki curufu (schlaken) temizler ve curuf içindeki bakteri, virüs ve mantarlar açıkta akldığından bağışıklık sistemi bu mikropları yokeder. Antibiyotik alırsanız bağırsak florası bozlur ve çok daha ağır rahatszılıklar ileride çıkar.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.
Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Konu igokcek tarafından (05-31-2008 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir..
|