Alıntı:
merhaba gökçek bey ben size Türkiyeden yazıyorum nasılsınız inşallah iyisinizdir.benim problemim saç dökülmesi ve yüzümde bulunan kahverengi lekeler. aşırı derecede saç dökülmesi yaşıyorum abartmıyorum inanın kel oldum bana yardımcı olursanız çok sevinirim .eşim bile dalga geçiyor
benimle. yüzümdeki kahverengi lekeler için birtakım kremler kullandım ama faydasını göremedim 32 yaşındayım biraz erken yaşlılık var bende kırışıklıklar ağrılar bu yaşta buldu beni .bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden . daha öncede ben size oğlumun rahatsızlığı için yazmıştım ismini verdiğiniz ilaç şifa oldu oğluma evvel allahın izniyle sebebi sizsiniz hala dua ediyorum sizin için .çalışmalarınızda başarılar dilerim allah kolaylık versin .hayırlı haberlerinizi bekliyorum.kendim için
|
Merhaba Nalan Hanım
saç dökülmesinin sebebi bağırsakalrın çalışmamasıdır, bağırsakalar besinlerdeki vitaminleri, mineralleri değerlendirirse problem olmaz. Peynir yememeniz, siyah çay içmemeniz eve et ve et maülerine uzun süre aravermelisiniz. Gökçek İksiri alırken, bağırsakları çalıştırması içinde hergün Gökçek Tonik içmelisiniz artı biotin hapı iyi gelir.