Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 01-14-2007, 13:00
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: hakan ...........
An: gokcekaktar@hotmail.com

Gesendet: Sonntag, 14. Januar 2007 12:37
Betreff: bademcik rahatsızlığım

boğaz ağrısını araştırırken bu bitkinin boğaz ağrısnın iyi geldiğini öğrendim. ayrıca bende gastrit, bacaklarımda ağrı,ara ara baş ağrısı rahatsızlıklarını yaşıyorum.Geçen yıl karaciğerimde de yağlanmaya rastlandı fakat hala devam edip etmediğini bilmiyorum.gökçek iksiri ağrılarıma ne kadar iYi gelir yada tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün var mı.Adını, nasıl kullanmam gerektiğini ve nasıl tedarik edebileceğimi söylerseniz sevinirim.cevabınız çabuk olursa sevinirim çünkü ağrılarım artık dayanılmaz
oldu.teşekkür ederim.İYİ GÜNLER
Evet
Gastrit varsa midenizde halikobakter plory vardır ve bunun için mutlaka Gökçek Tonik gerekir. Ve bunun ana maddesi Lahana suyudur tadı eşkimsi günde 500 ml, yani yarım litre içebilirmisiniz. ademcik rahatszılıklarına karşı Gökçek İksiri en etkili tedavidir. Bacakalrınızdaki ağrılar kanın yeterince yağlanma nedeniyle akmaması nedeniyledir, yani hücre ve dokuların yeterince vitamin ve minerla alamaması demektir. Gökçek İksiri kulandığınızda damarlardaki kireçlenme (aslında kireçlenme değil yağlanma, fakat halkarasında daamr kireçlenmesi olarak kulanılıyor) yok olur ve problem kalkar. Baş ağrısının oluş sebeplerinden biride bağırsakalardaki mantarların sürekili toksik madde üretmesidir. Gökçek Tonik mide ve bağırsakaları temizler

Konu admin tarafından (02-20-2007 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir..