Alıntı:
İyi akşamlar.
Siteyi inceledim ve size mail yollamak istedim ancak hata oluşuyor. Bu yüzden direkt mail yolluyorum.Benim rahatsizlığım mayıs ayında 2 sene olacak dr. dediğine göre stresten kaşınıyormuşum.önceleri yolarak kanataraktı tüm testle yapıldı herşey çök güzel hatta biyopsi yapıldı........nasıl yardımcı olabilirsiniz. 3 gündür bir kişi elma sirkesi içinde adeta bulgur kırıntıları olan sıvı hazırladı onu sürüyorum çok yakıyor.ama sanki iyi geliyor kaşıntı var tabiki bir arkadadışımda karaciğer değerleri yüksek çıktı tahlilleri mevcut. Cevap yazarsanız şimdiden teşekkür ediyorum.
tekrar iyi akşamlar.
Senay
|
Her türlü kaşıntının sebebi Bağırsak mantarlarıdır, tedavisi Gökçek Tonikle
ve Gökçek İksiri ile mümkündür. Mantarı teşhis mümkün değildir, çünkü sülük gibi bağırsak mukazasına yapışır. Bendede vardı ve en modern Laboraturlara defi haceti göndermelerine rağmen teşhis koyamadılar. Bir tanıdığım bayan Frankfurt, Wiesbaden, Darmstad, ve Mainz gibi şehirlerin speziel kliniklerinde 14 yıl klinik klinik dolaşmasına rağmen doğru teşhis koyamamışaldı ben bağırsak mantaı olabilir dedim. Ve yapılan muayenelerde bayanın bağırsakalarından 45 cm in tammen çürüdüğü görülmüş ve hemen amalitat edilmiştir.
www.gaktar.com