Alıntı:
Von: ahmet....
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Montag, 22. Januar 2007 23:47
Betreff: Lütfen yardım
Merhaba benim sorum biz 7 yıldır evliyiz Çocuk sahibi olamadık, Tüp bebek dendedik Berlinde hemde iki kez yine sonuç alamadık sorun sadece bende değil eşimde sorunlu. Kısaca size sorunlarımızı anlatamak istedim bende görülen sperm hareketsizligi ipliksi formda sperm geliyor benden bu çesitli ilaçlar ile halletmeye çalıştılar ama sonuç aynı şuan 30 yasındayım. Eşim Evlendikten sonra aşırı kilo aldı ve eskiden beri geç adet göryor ve adet kanaması çok uzun sürüyor bir çok hap denedi pile ama hiçbiri bir işe yaramadı sizden bizim bu sorunlarımıza karşı tavsiye edebileceginiz bir yöntem varmı varsa lütfen benim ile irtibata geçin şimdiden ilginize çok teşekür ederim Saygılarımla
Ahmet
|
Mrb
Kısırlığın tedavisi mümkündür. Eşinizin rahim, yumurtalık ve kordonlarındaki curufun (artık maddelerin tamamı ) temizlenmesi gerek, buda Gökçek İksiri ile olur. Hormon anormalikleri hatıt preparatı ile düzlir. Aşırı kiloya karşı Gökçek Tonik içsin günde 500 ml, Sizde Gökçek İksiri almak zorundasınız, testislerdeki yağlanamyı gideremk ve akliteli sperm salğılanmasını sağlamak için. Artı hayatağacı preparatının hapını alın. Gökçek İksiri ikiniz içinde şartır damarlardaki yağlanmayı önlemek için
Artı beslenmniz dikkat etmelisiniz. Hayvansal besinler damarların iç yüzeyinde (mukazasında) curuflar olşmasına (yağlanmasına) neden olur. Damarların yağlanarak sertleşmesi yüksek tansiyona sebep olur. Damarlar yaşalandıkca beyin, kalp, penis ve vajinaya yeterince kan gitmemesi demektir. Buda felç, kalpkrizi, rekeklerde iktidarsızlık ve kadınlarda cinsel isteksizliğe sebep olur. Hayvansal besinleri azaltmak, hatta peyniri asla yememek gerekir. Gökçek İksiri ile tıkanan damarlar açılır ve kişide beyin kanaması, kalpkrizi, erkeklerde iktidarsızlık ve kadınlarda cinsel isteksizlik rizikoları ortadan kalkar.