Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 01-23-2007, 14:06
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Settar´isimli üyeden Alıntı
Enfeksion kaptim diye hemen Antibiotiklere sarilmayin!!!!!. Basit bir Angine yakalandim, ve Doktora gittim, hemen bana Penicilin verdi bende kullandim. Daha 10 tane aldim ancak fayda görmedim, aksine cok zarar gördüm. Ancak basit bir zarar degil. Hersey o günden sonra basladi....Bir sabah kalkdigimda dilimde mantar olmus , dilim yanarak agrilar basladi. Sonra kendi kendime Penicilin aklima geldi ve hemen cöpe attim.

Ancak nafile, artik o kücük bombalari almis ve Bagirsak florasini iyi ce bozmustum. Sonra Sirasiyla ikinic enfeksiona yakalndim; neden cünkü aldigim penicilin Immun sistemin cökermisti de ondan. Bugün Peniciline karsi enfeksiona neden olan mikroorganizmalar bagisiklik kazanmistir, ve bana göre Penicilin devri coktan bitmistir.hatta hic etkisi kalmamistir. Cünkü zaman gectikce Cesitli Antibiotiklere karsi mikroorganizmalar Resistenz kazanmaktadir. Ancak Allahin verdigi bitkiler herzaman kullanilabilir.

Aradan zaman gecemdi ki; Gastrit, Mantar Allerjisi (Penicilum) , Besin Allerjisi, Sinüzit, Sag sinusda polyp, Bagirsak tikanikligi, Bas Agrilari ,Depression, Kas kasilmalari ortaya cikti. Oysaki Penicilin dene o mantardan olusan ilaci almazdan önce hic bir seyim yoktu. . Doktor Doktor diye dolasmaya basladim. Ancak neticeye ulasamadim. Nafile....bu isi kendi elime aldim. Ve ibrahim beyle tel görüstükden sonra Gökcek iksirini tavsiye etti ,aldim kullandim. tam 6 ay zahmet cektim, ve bugün ocak 2007 .
Sagligim Yerine gelmistir, memnun kaldigim icin tedaviye devam etmekteyim.
Evet Settar bey böyle diyor

Konu igokcek tarafından (03-08-2007 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir..