Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 01-24-2007, 15:54
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: sebnem.............
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Mittwoch, 24. Januar 2007 15:22
Betreff: romataid artrit

(biraz önce nurettin beyi aradım size böyle ulaşmamı söyledi) merhaba ben
romataid artrit artrit hastasıyım.sitenizdeki bilgileri okudum.bildiğiiz gibi eklemlerde şişlik var ve de sol dizimden 2 sene önce ameliyat oldumk.kemikteki kist alındı ama şuan baya kötüyüm.izmirde yaşıyorum burdaki alternetif tıp doktoruna gittim ama verdiği bitkisel ilaçları suya katıp içtiğimde içtiklerimi geri çıkarıyorum.daha önceki doktorların verdiği kortizondan dolayı çok kilo aldım.18 yaşındayım ayrıca.hastalığım ve kortizonlu ilaçların etkilerini ortadan kaldırmak için önerilerinizi bekliyorum.teşekkür ederim...
Gökçek İksiri artı Romatizma açı gereklidir. Bu Gökçek İksirini ve Gökçek Romatizma çayını Gökçek Aktar'dan alabilirsiniz. www.gaktar.com

Gökçek İksiri ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenmek şarttı ile, çünkü sağlık için en önemli faktör kılcal kandolaşımıdır. Vitaminler, mineraller, aminoasitler, enzimler vb., besleyici maddenin hücrelere ulaşması ve mikroplarla mücadele eden maktofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.

Asla peynir yenmemeli, et ve et mamülerine 5-6 ay ara vermeli, çünkü asidoz, iltihap ve curufa sebep olur ve damarlar daralır. Siyah çay ve kahve içilmemeli, çünkü mide ve bağırsakları tahrişeder ve böylece yeterince vitamin, mineral ve aminoasti bağırsaklar absorbe edemez ve rahatsızlıklar ortaya çıkar. Gökçek İksiri vücudu curuf'dan arıtır ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

http://www.gaktar.com/default.asp?sayfa=siparis