Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 01-24-2007, 21:51
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: Melik ..............
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Mittwoch, 24. Januar 2007 20:45
Betreff: iksir

merhaba
İbrahim bey, internetten sayfalarınızı okudum sayenizde, daha evvel duymadığım şeyleri öğrendim. Ben de maria treben'in kitabını okudum ama çok karışık geldi. Sizin anlatımınız mükemmel. Ben Babaannem için şifa arıyorum. Babaannem 70'in üstünde yüksek tansiyon ve şeker problemi var. 6 yıl evvel Katarakt ameliyatı oldu ameliyat sırasında cihazın arıza yapması sonucu görme kaybı oluştu şu an zor görüyor. Geçen yıl da beyin damarı kanaması sonucu felç olmuştu şimdi düzeldi ama konuşurken çocuk gibi kelimeleri bulmakta zorlanıyor. Durumuna çok üzülüyorum acaba bir çare bulunur mu diye size danışmak istedim. Anladığım kadarıyla Türkiyeden sizin iksir ve tonik temin ediliyor ama tavsiye edeceğiniz diğer ilaçlarınızı nasıl edebileceğiz.

Tekrar görüşmek dileğiyle
Melik ..........
Kırıkkale
Mrb

Yüksek Tansiyon, damar tıkanıklıkları, damar sertleşmesi, beyin damarlarınındaki foksiyon yetersizliklerına karşı Gökçek İksiri idealdir. Kekelemesine karşı ise Kılıçotu prepararı iyi gelir. Şeker hastalığına karşı ise tarçın çayı içilmeli fakat toz tarçın değil. Kabuk şeklindeki orjinal tarçın çayı içmelidir.

Konu admin tarafından (02-20-2007 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir..