Konu: Diyabet
Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 01-25-2007, 22:04
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Mrb
Von: tugay ..........
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Donnerstag, 25. Januar 2007 02:00
Betreff: merhaba

Merhaba İbrahim bey nasilsiniz? Umarim iyisinizdir. Adim Tugay izmir karsiyakada ogretmenim. Ben de 1982 yilinda gazi universitesi muzik bolumunden mezun oldum.9 yildir 2.tip diyabet hastasiyim ve sol ayagimin altinda 4 yildir iyilesmeyen diyabetik ulcer yarasi var. cesitli hastahanelere ve doktorlara gittim. Maalesef saglik sektorunun maddiyata yanildigini gordum. doktorlara guvenim kalmadi. diger yandan herbal life ,aktarlar gibi bilincsiz insanlarda var. endokrin doktorlari hemen insuline sariliyorlar. bu hastalik nasil ortaya cikmis* sebepleri neler olabilir? nasil duzeltilebilir deyip kafa yormuyorlar. ben her hastaligin kesin cozumu olduguna inaniyorum. boston harward da umut ozcan ismindeki bir turk doktoru fareler uzerinde iki cesit ilac deneyip bu hastaligi yok ettigini yazmis. endis.reticulumda stress sonucu pankreas uzerinde insilun uretiminin yavasladigini soyluyor. ben kendi yasantima gore ,bu hastaligin asiri yeme ve yanlis beslenmeden olustugunun farkindayim ama bu vakitten sonra beslenme seklini degistirmenin faydasi olabilmesi icin once bu rahatsizligimin _diyabetin(sekerin) duzeltilmesi gerektigine inaniyorum. yillar once tanimis oldugum ,en son frankfurtta mainz universitesinde cerrahi profesoru olarak goren yapmis olan DOKTOR MUNİR DERMAN eserlerinin birinde diyabetin caresini biz biliriz. bu hastaligin sebebi oburluktur .diyordu.1989 yilinda vefat edince ,caresini ogrenme imkanim kalmadi.Sizden bu konuda bir bilgi ve cozum istirham ediyorum.
Gökçek Tonik aldığınızda aşırı yemek yeme problem düzelir. www.gtonik.com
Artı Tarçın diabette iyi gelir fakat toz tarçın değil orjinal kabuk tarçın çayı

Konu admin tarafından (02-20-2007 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir..