Konu: Prostatitis
Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 02-02-2007, 11:32
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: şaban ........
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Freitag, 2. Februar 2007 09:55

selamın aleyküm ibrahim bey ben sizin bu adresiniz dün bilgisayarda siteleri karıştırırken buldum ben hastalığım için tedavi arıyorum inşallah o tedavi sizin elinizle bulurum ben yaklaşık 3 ay önce doktara gittim teşhis olarak prostatit konuldu ikinci doktara gittim oda aynı teşhisi koydu antibiyotik kullanıyorum fakat bir etkisini görmedim benim rahatsızlığım düzenli oturamıyorum af edersiniz testislerde ve makat bölgemde ağrı oluyor prostat bezlerimin iltihaplandığından oluyormuş dediler ben sizin sitenizde prostatite kesin çözüm ibareseni gördüm ve hemen sizinle bağlantı kurmak istedim iksirden bahsediyorsunuz bu iksir benim için uygunmu ve buna nasıl sahip olurum bunlar hakkında bana cevap yazarsanız memnun olurum yaşım 44 erzurumluyum memur olarak çalıştığım için uzun süre oturmam lazım geliyor çok rahatsız oluyorum bana yardımcı olursanız allah sizden razı olsun allaha emanet olunuz
Size Gökçek İksiri artı Gökçek Prostat Çyı gerekir. Artı doğu beslenmek gerekir. Geniş bilgi www.gdiyet.com

Konu admin tarafından (02-20-2007 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir..