Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 02-02-2007, 19:01
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Damar tıkanıklığı ve felç

Alıntı:
Merhaba,
İbrahim bey,

Ben 1953 doğumluyum , 2 yıl öncesine kadar devlet memurluğu yaptım şimdi emekliyim ve özel bir şirkette çalışmaya devam ediyorum. Gökçek iksirini duydum ve internette araştırınca sayfanızı buldum . Bazı problemlerim var belki özel bir şey tavsiye edrsiniz diye yazıyorum .5-6 yıl önce eşimi kaybettim ardından geçen 2 yoğun stresli yıldan sonra bel fıtğı şikayeti ile devlet hastanesine yattım. birkaç gün sonra ameliyat ettiler. Ancak ameliyat sırasında narkoz etkisiyle (doktor öyle söylüyor) tansiyonum fırlamış ve beyin kanamas olmu, Ameliyattan sol tarafım felçli olarak çıktım. aradan 3 yıl geçti fizik tedavi oldum ayrıca kendim akupunktur yaptırdım. bazı ilaçlar getirtip kullandım Bu günkü durumda yürümem düzeldi, yüzümün yamukluğu düzeldi sol kolumu halen kullanamıyorum sol elimin parmaklarını açamıyorum, his var dolaşım var biraz kaslarıda zayıfladı ancak hala umudum var . Bir de son zamanlarda yaptırdığım doppler muayenesinde karotis damarlarından birisinin (sol karotis interna) tamamen tıkalı olduğu söylendi ayrıca kalp damarlarının da birkaçında %60-%80 gibi daralmalar görülmüş. Benim tahminim bunlar daha önceden de vardı ve yüksek tansiyona neden oluyordu şimdi de iyileşmeyi önlüyor. öncelikle bu damarları açmak gerekir diye düşünüyorum ama damar açacak bir ilaç bulamadım Bana ne öneriyorsunuz.

teşekkür eder
sağlklı günler dilerim.
Feridun AYDIN
Feridun bey

Siz deki damar daralması, kireçlnemesi ve ayğlanasına karşı Gökçek İksiri yeterlidir. Ayrıca başka bir ilaca gerek yoktur. Şayet mide-bağırsak rahatszılığını varsa o zaman Gökçek Tonik gerekir. Artı doğru beslenmek gerekir. www.gdiyet.com

Sizde öncelikle damların temizlenmesi gerek, şayet damarla temilenirse ondan sonra Felçe karşı ne ysapılabilir. Bunu görüşürüz. Felçe karşı etkili olabilecek doğal ürünler var. Ama bana kalırsa Gökçek İksiri ile damarlar temizlenince felcide büyük oranda atlatırsınız ve başka tedavi yöntemleri gerekmeyebilir.