Alıntı:
Von: ilker ............
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Mittwoch, 24. Januar 2007 15:06
Betreff: mide rahatsızlığı
Sayın İbrahim GÖKÇEK Bey Allah'ın selamı üzerinize olsun. İnternet te
gezinme sırasında sizin adresinize ulaştım. İlgimi çekti. Bilinçli olduktan sonra doğal tedavilerden olan bitkisel tedaviye evet diyenlerdenim; benim rahatsızlığım çok ama; benim ve bazı arkadaşlarda olan doktorlarca bizim şikayetimize göre "REFLÜ" tanısı konuldu. Sizin gökçek iksiri olarak tanımladığınız ilacı bizim rahatsızlığmıza faydası ne şekilde olabilir. Nerdeden ve nasıl temin edebiliriz. Maliyeti ve kullanma şekli ve
süresi ne kadar olacaktır.
Bu konuda bizlere yardımcı olacağınız inacındayım. Ayrıca bende "SİNÜZİT", "BOYUN FITIĞI", omuz ve bel bölgelerinde "KİREÇLENMELER" mevcuttur. Mide rahatsızlığı asıl konudur. BELİRTİLERİ: Ağıza gelen acıma veya acı su ve zaman zaman göğüs-mide arasında bere gibi acıyor elle dokunamaz. hale geliyor. Fiziki sersemlik, başdönmesi (anlık) gibi belirtiler oluşmaktadır. Cevabınızı bekliyorum. Merkez/DENİZLİ
Saygılarımızla;
|
İlker bey
Reflüye karşı Gökçek Tonik gereklidir, bunun 5 litresi 50 ytl günde 3 defa bir su bardağı yemekten önce içmek gerekir, yani 500-600 ml. Sinüzit e karşı Gökçek İksiri gereklidir, yemekten sonra günde 3 defa 1 çorba kaşığı almanız gereklidir.
Boyun fıtığına karşı Gökçek Romatizma çayı iyi gelir.
www.gokcekdiyet.com