Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 02-05-2007, 00:46
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Artrit, Eklem iltihaplanması

Alıntı:
Von: sefer ..........
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Samstag, 3. Februar 2007 19:53

selamun aleykum ibrahim bey nasılsınız ? ibrahim bey 3 sene önce bütün vücudumu eklem yerlerimi ağrı kapladı ve doktora gittim ilk etabda teşhiş koyamadılar kortizon tedavisine başvurdular daha sonra tahlil tahlil derken tam teşhiş koyamasalarda iltihaplı romatizma dediler ve salazobrin-entab diye bir ilaç verdiler 1 veya 1.5 sene bu ilacı kullandım ve doktorum bu ilacı yavaş yavaş kesti 7- 8 ay ALLAH' a şükür hiç bir ağrım olmadı ondan sonra yine başladı yine salazoprin-entab adlı ilaca başladık fakat busefer karaciğer enzimlerim yükseldi ve ondan sonra aşağı yukarı bütün ilaçlar alerji yapmaya başladı ve yeniden kortizon a başladık yaklaşık 7- 8 aydır kullanıyorum benim sizden istediğim iltihaplı romatizma için karaciğer enzimlerini düzenlemek ve ilaç alerjisi için ( kortizon dışında ilaç kullandığım zaman vücudumda kızarıklar oluşuyor kaşıntı ve nefes alıp verirken ak ciğerim hafifden acıyor ) bitkisel ilaç istiyorum ALLAH bütün hasta kullarına acil şifa versin amin mail adresim
Gökçek İksir artı Gökçek Romatizma çayı sizin için idealdir. TABİİ vücuttaki asitlenmeyi normal duruma düşürmek için doğru belmenmek gerekir. www.gdiyet.com