Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 02-07-2007, 12:14
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: Arslan ...........
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Mittwoch, 7. Februar 2007 11:49

Mrb
Benb askerden döndükten sonra eski performansımı kaybettim. Uroloji doktorlarına gittim, birşey yapamadılar. Herşey normal dediler. Organik olarak problem yok ama eski güçümde yok. Aslanken kedi oldu, lütfen bana yardım.
En önmeli faktör askterlerin yemeğine katılan cinsel güçü azaltıcı ilaçlar. Bu ilaçlar insanlarımızda kalıcı kötü etkilere sebep oluyor. Askerden dönenlerde iktidarsızlık veya askterden öncesine göre aşırı cinsel yetersizlik en önmli problemlerden biridir. Askerden dönünce eski cinsel gücünü kaybedenler beni aramakta ve çaresini sormaktadır. Peki beni tanımayanlar, onlar ne olcak. Türk Silahlı Kuvvetlerinde yapılan bu anormal sistem kaldırılmalırı, yoksa millet yakında ikdidarsızlaşacaktır. Bende 2 aylık askerlikten dönünce eski perfomansımın yerinde olmadığını görünce Üroloji kliniğine gittim. Yapılan muayenelerde bir problem yok dediler. Bende problem yoksa neden eski performansım yok dedim. Bilemiyecğiz dediler. Ben kedndim doğal ürünler kulanarak eskisindende iyi duruma geldim. Peki bu milyonlarca insanın durumu ne olacak? Genel Kurmayın buna bir çare bulması gerek. Almanyada evli olan askerler hafta sonu evlerinde geçirir. Bekarlar hafta sonu sebest hareket eder, yani genelevlerine gitmelerine engel olunmaz.

Konu admin tarafından (02-20-2007 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir..