Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 02-10-2007, 00:31
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Urtiker, Kronik Urtiker

Alıntı:
Von: ayse..........
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Mittwoch, 31. Januar 2007 10:30

Merhaba,
Son 5-6 aydır kronik urtiker (allerji) sorunum var. Hicbirsey fayda etmedi. Sizin iksirinizi duydum. Allerjide gercekten sonuc alabiliyor musunuz? Bana acilen bilgi donup, size ulasabilecegim bir telefon adresi verirseniz sevinirim. Bir de bunun ne kadar sure kullanılması gerekiyor?
Tesekkurler
Ayşe
Alıntı:
cevriye´isimli üyeden Alıntı
Kaşıntı sebebini doktorlarının anlıyamadığı bir kaşıntı vardı, vücudumun her tarafında, denemediğim tedavi kalmadı son yedi yılda. Doktorlar sürekli antihistaminiker yazıyor vebunlarında kalıcı bir etkisi olmadığından problem bir türlü iyileşmiyor ve sürekli kötüleşiyordu. Bizim ailece görüştüğümüz ali amca da bu tür rahatszılıklar vardı. Ve onun durumu daha kötü idi. İnternetten oğlu Gökçek İksir diye bir iksir bulmuş ve denmedsi için babasına lamış. Ali amaca alış denmiş ve tedavi olomuş. Hanımı Mahbule teyze beni aradı ve seninde allerji var beyim aldı kurtuldu sizde deneyin dedi. Bende Gökçek İksir ve tonik aldım ve kulanmaya başladım. Bu iki ürünü kulanmaya başladıktan 2 hafta sonra raahrtszılıklarım azaldı. Şimdi 4. aydayım ve bir rahatszılığım kalamdı. Toniki 4 hafta kulandım ve iksiri 4 aydır kulanıyorum. Çok şükür bir raharszılığım kalamdı ama bana doping alıyormuşum gibi bir enerji veriyor çok ilginç bu iksir vücudu arıtıyor, dinçleşitiriyor ve güçlendiriyor.
Allerjiniz varsa bağırsakaalrda mantar var demektir. Bu nedenle önce Gökçek
Tonik şartır. Artı BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN GÖKÇEK iKSİRİ ALIRSANIZ İYİ OLUR. Birde bulabilirseniz HAMAMELİSin kremi iyi gelir.

Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler.Gökçek Diyet
Geniş bilgi için Kurdeşen Hastası, Ürtiker - Dogal Tedavi

Konu igokcek tarafından (05-31-2008 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir..