Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 02-10-2007, 01:48
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road
Standart Tiroid Beze rahatszılığı

Alıntı:
yasdil6´isimli üyeden Alıntı
2ay Önce Tahlİl Sonuçlarimda Hİpertİroİdİm OlduĞu Görüldü.doktor Bu HastaliĞin Kronİk OlduĞunu Ve En Az 2 Yil SürebİleceĞİnİ SöylemİŞtİ.propycİl Verdİ.bende İlaçla Çok Geç İyİleŞmek İstemedİĞİmden DoĞal Tedavİyİ AraŞtirdim.İnternetten Gökçek İksİrİnİ Gördüm Ve Ismarladim.İbrahİm Bey Bu İksİrle 2 Ayda İyİleŞebİleceĞİmİ Söyledİ.1.5 Ay Kullandim Ve Tahlİl YaptirdiĞimda Tİroİt Hormanlarim Normale Döndü.doktor Bu Kadar Erken Düzelmesİne ŞaŞirdi.aİlemde Çok Sevİndİ.çünkü Hastanede Bu Hastaliktan Yillarca İyİleŞemeyen Bİrsürü Hasta Gördüm.ayrica Mİgrenİme Çok İyİ Geldİ.
Valla bende bu kadar kısa sürede böyle önemli bir rahatsızılığı tedavi edebildiğim için ALLAHIMA şükrediyorum.

Alıntı:
Von: necmettin..........
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Dienstag, 6. Februar 2007 17:52
Betreff: gökçek iksiri

merhaba,
sayfanızı okudum oldukça mantıklı geldi , bende hipertiroide bağlı basedow graves rahatsızlığı var ve gözlerde hafif ileri çıkma durumu sözkonusu,tıbbi ilaşları kullanıyorum ancak uzman doktorlar bile bu hastalığı tam olarak neden ve sonucuyla bilemiyor bir kaç ay içinde hastalığın nüks edip etmiyeceği belirlenecek diye umuyorum.1 yıldır hap kullanıyorum ve bıktım.birde aylardır ayda bir kere yüksek doz kortizon serum yedim (gözler içinmiş ) pek fayda vermedi. bende ayrıca hafif seyreden hemoroid var. Gökçek iksirinin kullanımını öneriyormusunuz?peynirin hiçbir çeşidimi yenmemeli tuzsuslor yenemezmi? ayrıca bu iksirin fiyatını ve nsl isteyeceğimizi söyleyebilirseniz çok sevinirim.çalışmalarınız ve başarılarınızın devamını dilerim..
Mrb
Gökçek İksiri tiroid bezesindeki sertleşmeelre sebep olan etkenleri (plakları ) çözebilir. Basur problem değil onu kısa sürede iyileştirir. Fakat mide-bağırsak rahatszılıklarınız var mı bunu bilmek isterim. Mide-bağırsak problemleri nedeniyle kişide vitamin ve mineral yetersizliği ortaya çıkar. Buda diğer hastalıkları tetikler. Bu nedenle mide ve bağırsak rahatszılıklarınız var mı? bunu konuda bilgi verebilirseniz tedavi etmek kolay olur. Sizin durumunuz dan çok daha ağır bir durumda olan sevda hanımın raahtszılığını çok şükür tedavi ettik.

Alıntı:
sevda38´isimli üyeden Alıntı
Tiroid bezesinde kötü huylu nodül nedeniyle amaliyat olmam gerekiyordu. Tiroid bezemde doktorların yaptığı bir dizi araştırma sonuçu kötü huylu 2 cm çapında bir nodül olduğu ve amaliyat edilmesi gerektiği söylendi. Bende mecburen bunu kabul ettim, fakat amaliyattan çok korktuğum dan oğlum benim için internetten araştıma yapmış bana anne amaliyattan önce birde alternatif tıpa bakalım dedi. Fakat orada da o kadar şarlatan varki insanın inanası gelmiyor. Kimin doğru kimin yanlış olduğu bilinmiyor. Oğlum anne ibrahim beyin sitesinde çok bilgi var Almanya'da bu konuda çok araştırma yapmış ve Gökçek İksir diye bir buluşu varmış onu denyelim dedi. Bende olur amaliyata 6 hafta var bir bakalım dedim. Oğlum bir şişe Gökçek iKSİR siparişi vermiş bile ve aldım kulandım. Amaliyat günü amaliyat öncesi doktorum muayene etti. Ben burada bir nodül göremiyorum. Ne oldu bu nodüle dedi. Ben korkumdan söylemedim. Doktorum ben birşey anlamadım. AMALİYATA GEREK YOK GİDEBİLİRSİNİZ DEDİ.

Konu igokcek tarafından (11-12-2007 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir..