Alıntı:
Email :dr.............
Ibrahim kardes. Ben İstanbulda tip fakültesinden ihtisas almis genel cerrahi uzmani tip doktoruyum. Alternatif tibba inaniyor ve destekliyorum. Sebebi bilinmeyen (strese bagli oldugunu düsünüyorum) sürekli tekrarlayan agiz ve dildeki AFTlar için önereceginiz bir tedavi var mi? Sürekli tekrarlayan, antibiyotiklere zor cevap veren bademcik iltihaplari için ne önerirsiniz? Ayrica karin içi solid organ tümörlerindeki kemoterapi tedavisine inanmiyor ve hastanin ölümüne kadar geçen süredeki hayatini perisan sekilde geçirdigine inaniyorum.Selam ve dua ile. Op.Dr........
|
Doktorum
Avraupa ülkelerinde doktorlar ayrıca 2 sömestri doğal tedavi uzmanlık kursaları görürler. Avrupalı hastalarda tabii şuurlu doktorları ilaç yazdığında hastalar kimyasal ilaç değil doğal ürünler isterler.
Aftlar ve bademcik iltihaplanmasına karşı Gökçek İksiri artı Gökçek Tonik yeterlidir. Karındaki tümörler için Gökçek İksiri, Gökçek Tonik ve Çörekotuyağı iyi gelir. Gökçek Tonikdan günde 3-5 defa 150-200 ml içmek gerekir. Tümörlü hastanın asla peynir yememesi, asla siyah çay içmemesi ve en az 6 ay et ve et mamülleri yememesi, sonra az az yiye bilir.