Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 02-16-2007, 22:24
admin admin Çevrimd???
Administrator

admin isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Alıntı:
22.01.2007 tarihinde Adem........... yazmış:
Sayın ibrahim bey bende sitenizde bahsettiğiniz cürüf hastalığına benzeyen şeyler var ben yıllardır karın ağrısı çkiyorum imkanım nisbetin çok dr. gittim ama bana bir şifa kaynağı olamadılar. Bende kabızlık oluyor boşaltım olmuyor oluncadaçok rahat ediyorum gaz çok kötü kokuyor ve dilimin ucuda sanki yanmış gibi acı oluyor büyük abdesttimi yapınca çok büyük rahatlama hissetiyorum Bana yardımcı olursanız çok sevinirim bazende iki kafes kemiklerimin altı ağrıyor. şimdiden çok teşekür ederim
Sağlıklı kalabilmenin ve sağlıklı yaşayabilmenin en önemli faktörü kılcal kandolaşımıdır, çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim vb., besleyici maddenin hücrelere ulaşması vede mikroplarla mücadele eden maktofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır. Gökçek İksiri ile tedavi olmak mümkündür, tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek Diyet

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler. Et ve et mamülerine 5-6 ay aravermek gerekir, çünkü asidoza sebep olur, buda birçok hastalığın ana kaynağıdır. Gökçek İksiri vücudu curuflar'dan arıtır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Gökçek Tonik ise mide-bağırsak rahatsızlıkları ve allerjiye karşı daha etkilidir.