Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 02-18-2007, 15:21
ardage ardage Çevrimd???
Acemi

ardage is on a distinguished road
Lightbulb ülseratif kolit ile ilgili

hocam siteyi bayaa incaledim ve çok beğendim. bu hastalık 10,000 kişinin içinden sadece 1 kişide görünüyormuş. masalah burası bayaa bu hastalıktan muzdarip insanlarla dolu

hocam bende uzun zamandır (5yıl kadar) bu belirtileri taşıyordum. ilk hast. gittiğimde içme suyundan dediler ve bi ilaç verdiler, geçti. bu olay 2001 de oluyor. sonra yeniden çeşme suyu içtim yeniden başladı ama bu zamana kadar ağrı sızı yoktu. sadece çoğu zaman ishal ile birlikte kan geliyordu. son 1 aydır sanki karnım şişmiş gibi hissediyorum, rahatsız ediyor. çok sık wc ye gidiyorum. bunun üzerine dr. a gittim birkaç ilaç verdi ve emin olmak için ülseratif kolit tetkiki istediğler.
şimdi! internette bayaa gezindim bu konuyla ilgili. öğrendiklerim;
1)bu hastalığın ömür boyu sürmesi. çok küçük bir ihtimal aniden (tamamen)
kesilmesi,
2) verilen ilaçlar, kullanılan tedavi yöntemlerinin iyileştirmeye yönelik deilde kontrol altına almaya yönelik olması,
neyse asıl sorumu sorayım uzatmadan:
bu kadar kişi size danışmış, yardım istemiş ülseratif kolit hakkında, ama kimse "kullandım, memnun kaldım, iyileştim veya dr. un tavsiye ettiği tedavi yöntemlerinden(ilaç vs.) daha iyi geldi" diyeni görmedim. veya göremedim. hep farklı hastalıklarda tecrübeler var. tabiki tavsiye ettiğiniz karışımlardan olumlu sonuçlar çıkabilir ama acaba diyorum işte?. amacım asla ürününüzü kötülemek değil sakın yanlış anlamayın.
bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
yani gerçekten faydası olacağına nasıl emin olabilirim? teşekkürler, iyi çalışmalar.