Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 02-18-2007, 20:12
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
ardage´isimli üyeden Alıntı
sorumu cevapladınız için tşklker. son olarak birkaç sorum daha olacaktı.
1) eğer bende bu gökçetonik etkili olmassa, herhangi bir yan etkisi olabilirmi?
2) bu tonik i tanıtırken zayıflatma özelliğide mevcut demişiniz. ben zaten zayıf biriyim. bunun olumsuz bir etkisi olurmu. hatta bu soruya bağlantılı olarak kiloda almak istiyorum. buna bir çözüm getirebilirmiyiz?(1,84 - 65)
3) bende kansızlıkta var. bazen yaz mevsiminde dahi üşüdüğüm olur. mümkünse bunada bir çözüm istiyorum. son tahlilimde 1,07 çıktı. ref: (0,49-4,67)
4) hocam son olarak eğer bana tüm sorunlarım için birkaç ürün sunarsanız, indirim yapabilirmisiniz? : )
Gökçek Tonik'in herhangi bir yantesiri yoktur, sadece tadı hafif ekşimsidir. Gökçek Tonik obezlerde zayıflatıcıdır, normal kilodakileri zayıflatmaz. Üşümenizin sebebi damarlardaki yağlanmadır. Gökçek İksiri damarlardaki yağlanmayı eritir ve kandaolaşımı normale döndüğünden üşütme problemi ortadan kalkar. Damarlardaki yağlanma nedeniyle hücreler, dokular ve organlara besleyici madde akışı azalır, Hücre merkezlerindeki mitokondirişinlere (enerji santralleri) yeterince vitamin, mineral ve enzim glemyince enerji dönüşümü yetersiz olur. Buda üşümeye sebep olur.