Alıntı:
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Sonntag, 18. Februar 2007 23:52
Betreff: Bağırsak şikayetlerim
Yaklaşık 3 yıl önce midemde başlayan sancılar ve sık sık tuvalete çıkma şikayetlerim üzerine doktora gittim. Yapılan gaita, kan, endoskopi tahlillerinden sonra doktor bana bağırsaklarımda her safhada 10-15 Candida mantarı görüldüğünü söyledi ve Antifungal ilaç tedavisine başladı. 1 yıla yakın bir zaman aralıklarla bu ilaçları kullandım. Ve hiç bir kalıcı sonuç alamadım. Sonradan gittiğim Üniversite hastanesinde Kolonoskopi yapıldı ve İBS yani Spastik kolon te?hisi kondu ve yeni ilaç tedavisine başlandı. Aldığım ilaçlar Antifungal ve Debridat tablet. Ve ne yazık ki bu ilaçlarda sık sık büyük abdeste çıkma alışkanlığımı kesmedi. Hareketli ve enerjik bir yapım varken şimdi bütün aktivitem bozuldu. Hiç bir etkinliğe tuvalet tehdidi yüzünden gidemiyorum. Yiyecek ve yemek listem sınırlı. Dolayısıyla kiloda verdim. 3 ay önce yeni bir Doktora gittim o da Candida'dan sonra Spastik kolon geliştiğini ve Stablon, Reflor ve Tribudat (bunlar bağırsakla ilgili ilaçlar) ve yanında Zelmac (bu da psikolojik türevli ilaç) yazdı. Bu ilaçları 3 aydan beridir kullanıyorum zaman zaman kesiyor, kısa süre sonra tekrarlıyor. Kilo verdiğim yetmezmiş gibi psikolojim de bozuldu. İbrahim bey, sizin sitenizi tesadüfen keşfettim. Gökçek Tonik benim şikayetlerimi keser mi? veya sizin önerdiğiniz bir tedavi yöntemi var mı? yalvarıyorum size bana yardımcı olun. Bir insanı hayata yeniden bağlamış ve topluma kazandırmış olacaksınız. Saygılarımla
En kısa sürede beni bilgilendirmenizi bekliyorum.
A.Sevda
|
Gökçek Tonik bağırsak mantarlarına karşı en etkili ve doğal üründür, herhangi bir yantesiri yoktur. Tabii doğru beslenmek gerekir.
www.gdiyet.com