02-20-2007, 22:59
|
|
Administrator
|
|
|
|
Alıntı:
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Freitag, 16. Februar 2007 11:44
Betreff: sevgi soru
Merhaba,
Allah tarafından mucizemiydi bilmiyorum.Dün gece iş yerindeydim ve sıkıntı ve kasılma krizi geldiğinde can hıraş bir şekilde internette bitkisel tedavi diye baktım. Ve bukez sizin sitenizi gördüm. Eve ginip xanax almayı düşündüm (özellikle regli dönemlerinde ayda bir kez alıyordum) ama gidemedim ve çok da iyi olduğunu sonra anladım. Sabah xanax ile ilgili internette araştırma yapınca çare olmadığını gördüm. Melissa çayı yaptım saat 5.30 gibi uyumuşum.
Öncelikle : 43 yaşında yalnız yaşayan boşanmış bir kadınım. görme engelliler başta olmak üzere 4 engel grubunun eğitimi, iletişimi üzerine çalışıyorum. Borderline ya da enerji bozuluğu problemim var. Yaşımın kemale ermeye başlamasıyla beraber eski şiddeti azaldı. Ancak Regli dönmelerimde düşünce yapım iyice bozuluyor. Sabah sizin sitenize tekrar baktığımda çok net gördüm (ki sabahta mide spazmı var dı?) Bu güne kadar hangi doktora sorsam (alternatif tıpta dahil) bana bağırsaklarımda sorun olduğunu ve depresyonda olduğumu söylüyordu. Özellikle bir doktor (ki hiç dinlememişim) çay, kahve ve peynir özellikle sakın gece yeme demişti.) Ne yesem şişiyorum, gaz ve kabızlık ardından kanama oluyor. Sigarayı 10 yıl önce Allah yardım etti bıraktık, içkiyi de son 2 yıldır hiç almıyorum. (Sürekli içen değildim ama dipsoman olduğumdan bir kez içmem yetiyordu filmin kopması için)
Uzun yıllar alerjide çektim maneviyat yardım etti, Ama bana gelen yardımların hiçbirini değerlendiremedim en önemlisi de halk diye görünen HAK'ı incittim. Kontrol altına alamadığım öfkem yüzünden. Şimdi bir Allah'a yalvarmam gerekiyor bir de size danışmam gerekiyor:
İki yıl st. john worth kullanmıştım en son ekim 2006 'da bıraktım 900 mg'de ona mı başlayayım iksir mi içeyim ya da ...çünkü Allah'tan başka kimsem yok aklım başında çalışmam lazım. Zorlanıyorum. Sanki herşey üzerime üzerime geliyor,
Nasıl sakinleşeceğim (önce endişe geliyor sonra bacaklarım kasılıyor ve uykularım bozuldu) ve sindiremiyorum, kendimi nasıl temizleyeceğim? Sizin önerileriniz nelerdir?
Saygılarımla,
Sevgi
|
Sevgi hanım
Depresyon ve psikolojik rahatsızlığa karşı kılıçotu hapı, vücudunuzdaki artık maddeleri temizlemek için Gökçek İksir ve mide-bağırsak rahatszılıklarına karşı ise Gökçek Tonik idealdir. Tabii doğru beslenmek gerekir. www.gokcekdiyet.com
Konu igokcek tarafından (12-10-2007 Saat 08:40 ) değiştirilmiştir..
|