Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 02-21-2007, 00:41
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Mittwoch, 14. Februar 2007 15:11
Betreff: safra kesesi taşı

merhaba hocam ben hatay türkiyeden mahmut tavşan.benim sizden ricam babamla alakalı.bundan 3 ay önce safra kesesi iltahabı nedeniyle babamın safra kesesi alındı ilk başlarda ameliyattan sonra herhangi bir problem olmadı.1
hafta önce aşırı ağrı kusma iştahsızlık şikayeti üzerine babamı bir kaç doktora götürdük (bu arada yaşı 52) hiç biri safra kesesi yolunda tıkanma sanırım kolestit olduğunu anlayamadı bir kaç ilaçla geçiştirdiler.dahada ağırlaşması üzerine adana çukurova ünv.balcalı hastanesine kaldırdık orda yapılan tetkikler sonucunda kolestit vede aşırı derecede sarılık tesbit edildi ve tedavi altına alındı.bir gün sonrada operasyonun ismini unuttum ağızdan bir hortum kanalıyla tıkanıklığı açmaya çalıştılar başarılı olup olamadıklarını bize söylemiyorlar ama öğrenebildiğim pankreasta iltahaplanma ve akciğerinde su toplaması ve böbrek ağrısı olduğu.yoğun bir antibiyotik tedavisi uygulandı sonuçta kanalda hala taş varmış yarın da taburcu ediyorlar.benim sizden ricam babama ne gibi perhiz önerirsiniz veya alternatif tıp olarak hangi bitkileri veya hangi ekstreleri tavsiye edersiniz,diğer bir sorumda otaşların kanaldan atılması mümkünmü(alternatif yöntemlerle).bana bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim hocam beden eğitimi öğretmeniyim maddi olarak hiç problem değil neyi tavsiye ederseniz imkanlarım dahilinde alabilirim.şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım. hocam beni aramışınız benim tayinim çıktı hala sizden bir cevap alamadım mail yoluylada cevap yazarsanız sevinirim.
Mahmut bey
Problemi Gökçek İksiri artı Gökçek Karaciğer-Safra çayı ile tedavi olması mümkündür. Şayet mide-bağırsak problemi yoksa, eğer mide-bağırsak problemi varsa bunuda bilmekte fayda vardır, o zaman ona uygun ayrı bir tedavi yöntemi gerekir. Artı sabahları aç karnına hergün bir yemek kaşığı zeytinyağı almalıdır. Yemekten önce salata yemeli ve saaltaya zeytin yağı, sirke ve limon suyu katmalıdır.

Sağlıklı kalabilmenin ve sağlıklı yaşayabilmenin en önemli faktörü kılcal kandolaşımıdır, çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim vb., besleyici maddenin hücrelere ulaşması vede mikroplarla mücadele eden maktofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır. Gökçek İksiri ile tedavi olmak mümkündür, tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır. Gökçek Diyet

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler. Et ve et mamülerine 5-6 ay aravermek gerekir, çünkü asidoza sebep olur, buda birçok hastalığın ana kaynağıdır. Gökçek İksiri vücudu curuflar'dan arıtır, itihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü allerjiyi iyileştir vede zayıflatır.

Konu igokcek tarafından (02-21-2007 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir..