Konu: Depression
Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 02-21-2007, 22:31
igokcek igokcek Çevrimd???
Administrator

igokcek is on a distinguished road

Alıntı:
Von: serdar............
An: gokcekaktar@hotmail.com
Gesendet: Dienstag, 20. Februar 2007 14:22

17 yıldır sosyal fobi majör depresyon hastasıyım.ayrıca takıntı,konsantrasyon bozukluğu ve sindirim sistemi problemlerim var.saçlarımda çok sağlıksız dipleri acıyor ve saçlarım kuruyup inceliyor.çam terebentin yağı kullanıyorum arada.biraz saçlarım toparlandı fakat saçlarımında 100/70ini tamamiyle kaybettim.bütün bu saydığım problemlerim için nasıl bir tedavi önerirsiniz.ve maliyeti ne olur.vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ediyorum.selametle.
Serdar bey
Depresyona karşı kılıçotunun hapı iyi gelir, fakat problem mide ve bağırsakalardan kaynakalanıyor besinlerdeki vitaminler, mineraller, enzimler vs bağırsakaalr ve mide sağlıklı ise değerliendirilir. Burada problem varsa vitamin, mineral ve enxim yetersizliği görülür. Neticede bu bir çok hastalığı tetikler. Önce mide ve bağırsakaalrınızın yeniden sağlığına kavuşması gerekir. Bunun içinde Gökçek Tonik şart artı damarlarlardan kana akışı normal olabilmesi için damarların eslatik olması ve temiz oması gerekir. Daamrladaki yağlanma hücrelerin beslenmesini önler. Buda saçları besleyen hücrelerin fonkiyonlarını kaybetmesi demktir. Damarları temizlemek ve hatta vücudu temizlemek ise Gökçek İKSİRİ ile mümkündür. Artı biotin hapı almanız gerekir günde 1 tane