Tekil Mesaj gösterimi
  #11 (permalink)  
Alt 02-28-2007, 21:29
armada467 armada467 Çevrimd???
Acemi

armada467 is on a distinguished road
Standart İbs

İyİ GÜnler.benİmde Şİkayetlerİm Barsaklarimdan.doktorlar İbs Yanİ Kolİt Dedİler.kolon Grafİsİ Ve Ultrasonla Muayene Ettİler.kolonoskopİ Yapilmadi.Çaresİ Yok Takma Dedİler.Şİkayetlerİm İse Karnimda SÜreklİ Hassasİyet.gergİnlİk.gaz.genelde İshal.nadİren Kabiz.(Özellİkle SÜt Çok Dokunuyor RahatsizlandiĞimdan Bu Yana HİÇ SÜt İÇmedİm)asiri Mİktarda Gaz Ve İshal Yapiyo.6 Yil Oldu Baslayali.anİden İshalle Basladi.bu SÜre İÇİnde 5-6 Kİlo Zayifladim.bİrÇok İlaÇ Kullandim Şİkayetlerİmİ Çok Az Azltiyolar Ama Kisa Bİr SÜre Sonra İlaÇlarda Fayda Etmİyor.
Derdİme Derman Olabİlİrmİ Sİzİn İksİr Yada Tonİklerİnİz.hangİsİnİ Kullanmaliyim.
Az Önce Sİtenİzİ Zİyaret Ettİm.bahsettİĞİnİz 2 Herbalİstlede GÖrÜŞmem OlmuŞtu.İsmİ Ünvansiz Olan Benden 6 Aylik Kullanim İÇİn 2400 Ytl İstedİ.ben O Kadar Parayi BulamadiĞim İÇİn Tekrar GÖrÜŞemedİm.gÖnderdİĞİ Maİl Hala Duruyo.
İnŞallah Derdİme Sİz Derman Olursunuzda Derman Arayan Umut BaĞlayan Benİm Gİbİlerede Ümİt Olur,bu İŞİ Suİstİmal Edenlere Ders VermİŞ Olursunuz.tabİ Nasİplenİrlerse.
Acİlen Hayirli Cevabinizi Beklİyorum.İyİleŞme Umudum Varmi Sİzce...